Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelená večeře s droždím

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

2. 6. 2014 07:30

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 416 kJ / 338 kcal
Bílkoviny36,26 g
Tuky16,38 g
Vláknina10,08 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy6,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tonja

24. 7. 2022 21:08

tejaja: Všiml jsem si už několikrát, že při přechodu na novou grafiku (asi nějaký automatický algoritmus) se objevilo poměrně hodně chyb a nesmyslů. Snad se je podaří postupně opravit, aby se Topky zase staly důvěryhodným zdrojem informací.
Nechci být zbytečný "rýpal", ale dovolím si alespoň na větší zmatky upozorňovat.

tejaja tejaja

24. 7. 2022 08:06

Chyba vznikla pri prechode na novú grafiku webu a preklade. Ďakujem Evke (Eja57) za rýchlu opravu. Stihla to skôr ako ja. ;-)

Tonja

23. 7. 2022 23:42

Neuvěřitelně rychlá reakce a oprava. Děkuji.

Tonja

23. 7. 2022 17:02

Podle postupu přípravy, podle fotka i podle zdravého rozumu předpokládám, že se použijí krájené fazolové lusky čili lidově fazolky. V seznamu surovin je však uvedeno "2 hrsti fazolí", což bych chápal, jako 2 hrsti tvrdých fazolí. Ty by však za 10 minut dušení nezměkly a v pomazánce by fungovaly jako kamínky. Doporučuji v seznamu surovin opravit, začínající kuchaře/ky by to mohlo zmást.

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 6. 2014 15:20

tejaja:;-)

tejaja tejaja

23. 6. 2014 13:50

Jana Remkova: Janka ďakujem za fotečku aj komentár. ;-) Nie som zástancom pchania syra do každého jedla, a bryndzaa nie, tá by to príliš prebíjala. Skor nejaká bylinka, napr. pažitka.;-) V každom prípade si tvoj názor vážim. ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 6. 2014 12:56

Terezko, přidávám foto, pokud nevadí. Dovolila jsem si foto přidat i na FB :-). Je to takové zvláštní, moc dobré jídlo. Já miluji třeba vaječinu s droždím, je fakt, že často ji nedělám, protože mám na vajíčka alergii, ale spraví to kapky, tak sem tam to nevadí. Moc dobré, jen bych to možna malinko zvýraznila nějakým pikantním sýrem, třeba brynzou, aspoň 1 lžíci. Nicméně, snědla jsem to všechno;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 6. 2014 20:47

Terezko, už si to sama sobě posílám. To bude dobrůtka :-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 6. 2014 19:00

:-K;-):yes:

Myra S.

4. 6. 2014 16:38

Moje maminka delavala kvasnicovou pomazanku jen z

cibulky /tady je porek/ a z kvasnic .Vyzkousim vylepseni se zeleninou. Diky!

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 6. 2014 21:02

Terezko i já bych si pochutnala:-p:yes::yes:

zuzun

2. 6. 2014 22:27

Zni to uzasne, jak vabeni Siren...vyzkousim, a bod ode me:yes:

tejaja tejaja

2. 6. 2014 20:46

Ďakujem všetkým za pekné komentáre ;-):-8

zizala zizala (moderátorka)

2. 6. 2014 19:04

Pěkný recept a krásná fotka :yes::yes:

Jana Palatova

2. 6. 2014 16:35

Paradni recept :-)....urcite zitra udelam....nakoupim drozdi! Diky !:-8:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty s droždím vajíčka s droždím vaječina s droždím jidla s drozdim zelená večeře recepty na večeři pomazánka ze zeleniny s lahůdkovým droždím co z drozdim jídlo s droždím-recepty re epty z drzdim vaječina z droždím

Suroviny: fazolky zelené, hrášek, pórek, kukuřice, droždí, vejce, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Zelená večeře s droždím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A783