Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pagáče s tykvovými semínky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 6. 2014 22:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 708 kJ / 4 471 kcal
Bílkoviny100,83 g
Tuky272,71 g
Vláknina34,90 g
Cholesterol 418 mg
Sodík 417 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy385,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vďaka celozrnnej múke a sádlu vyzerajú a chuťou pripomínajú škvarkové pagáče, tekvicové semienka im dávajú zvláštnu príchuť.

Sú dobré aj na druhý deň.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

24. 6. 2014 19:14

Anna Kocikova:Anička, dušička, ty vždy tak pohladíš...dík.

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 6. 2014 15:09

Magduško,už jen na pohled to pohladí v žaludku:-*Máš je vážně krásné:-K:-p:yes:

magdalenka magdalenka

21. 6. 2014 18:11

Bosana:som veľmi rada, vďaka aj za foto...milé.;-)

Bosana

21. 6. 2014 17:46

;-),místo margarínu jsem našla ve špajzu palmový margarím a použila jsem ho. Moc dobré, k pivu či vínku,poslala jsem Ti Magduška foto,nejsou jako tvoje,ale budu je určitě péct znovu. Dík za recept,bod už jsem připsala minule.:yes:

magdalenka magdalenka

17. 6. 2014 18:26

Holky, potešili ste ma...a ešte viac potešíte, ak vyskúšate. Návšteva nechcela veriť, že v tom nie sú oškvarky. Že ich v pagáčoch vidia aj cítia! :-D ;-)

magdalenka magdalenka

17. 6. 2014 18:21

Bosana: Ak dáš len sádlo, pagáče budú veľmi krehké aj drolivé. Skús dať slabú decku oleja (okrem sádla), ak chceš ešte dnes vyskúšať. Tým množstvom som si nie istá, ale aspoň budeš vedieť do budúcna, ako na to. Budem rada za každú tvoju reakciu po upečení.;-)

Bosana

17. 6. 2014 18:09

Magduška,prosím napiš jestli má ten margarín nějakou roli, já mám svoje sádlo zavařené a musela bych margarín koupit až zítra a už jsem to chtěla prubnout a jak si opisuju recept tak jsem trochu rozpačitá....:-O

suslajda suslajda

17. 6. 2014 17:59

Magdi moc povedené pagáčky:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 6. 2014 15:47

Tak to Magdi nemá chybu! Pořád v ingrediencích hledám škvarky a ony tam vlastně nejsou!:-)):yes:

zizala zizala

17. 6. 2014 13:15

Krásné pagáčky, určitě recept využiju:-K:yes:

pipre pipre

17. 6. 2014 12:44

Teda, to se ti povedlo!! Moc se mi to líbí:yes:+

spagetka spagetka

17. 6. 2014 11:38

Magdi, paráda ;-):-p:yes:

Jitkas

17. 6. 2014 07:50

Uzasne, jsi opravdova "inovatorka a badatelka" co se tyce pripravy pagacu.

tejaja tejaja

17. 6. 2014 07:14

:yes: Vyzerajú ako škvarkové a predsa nie sú škvarkové:-) Ale sú úžasne krásne a zdravé. Máš to u mňa :yes::-D;-)

maris maris

17. 6. 2014 07:04

Moc se Ti povedly:-p:-):yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: škvarkové pagáčky slovenské pagáče žitné pagáče slane tycinky s tykvovymi seminky dýňové pagáče jablečný kolač se semínky

Suroviny: mouka pšeničná, mouka celozrnná žitná, droždí čerstvé, mléko, cukr, margarín, sádlo vepřové, sůl, smetana zakysaná, semínka dýňová, vejce, semínka lněná, semínka slunečnicová

TopRecepty.cz

Pagáče s tykvovými semínky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v7DX