Pagáče s tykvovými semínky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 708 kJ / 4 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,83 g |
Tuky | 272,71 g |
Vláknina | 34,90 g |
Cholesterol | 418 mg |
Sodík | 417 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 385,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vďaka celozrnnej múke a sádlu vyzerajú a chuťou pripomínajú škvarkové pagáče, tekvicové semienka im dávajú zvláštnu príchuť.
Sú dobré aj na druhý deň.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2014 19:14
Anna Kocikova:Anička, dušička, ty vždy tak pohladíš...dík.
24. 6. 2014 15:09
Magduško,už jen na pohled to pohladí v žaludkuMáš je vážně krásné
21. 6. 2014 18:11
Bosana:som veľmi rada, vďaka aj za foto...milé.
21. 6. 2014 17:46
,místo margarínu jsem našla ve špajzu palmový margarím a použila jsem ho. Moc dobré, k pivu či vínku,poslala jsem Ti Magduška foto,nejsou jako tvoje,ale budu je určitě péct znovu. Dík za recept,bod už jsem připsala minule.
17. 6. 2014 18:26
Holky, potešili ste ma...a ešte viac potešíte, ak vyskúšate. Návšteva nechcela veriť, že v tom nie sú oškvarky. Že ich v pagáčoch vidia aj cítia!
17. 6. 2014 18:21
Bosana: Ak dáš len sádlo, pagáče budú veľmi krehké aj drolivé. Skús dať slabú decku oleja (okrem sádla), ak chceš ešte dnes vyskúšať. Tým množstvom som si nie istá, ale aspoň budeš vedieť do budúcna, ako na to. Budem rada za každú tvoju reakciu po upečení.
17. 6. 2014 18:09
Magduška,prosím napiš jestli má ten margarín nějakou roli, já mám svoje sádlo zavařené a musela bych margarín koupit až zítra a už jsem to chtěla prubnout a jak si opisuju recept tak jsem trochu rozpačitá....
17. 6. 2014 17:59
Magdi moc povedené pagáčky
17. 6. 2014 15:47
Tak to Magdi nemá chybu! Pořád v ingrediencích hledám škvarky a ony tam vlastně nejsou!
17. 6. 2014 13:15
Krásné pagáčky, určitě recept využiju
17. 6. 2014 12:44
Teda, to se ti povedlo!! Moc se mi to líbí+
17. 6. 2014 11:38
Magdi, paráda
17. 6. 2014 07:50
Uzasne, jsi opravdova "inovatorka a badatelka" co se tyce pripravy pagacu.
17. 6. 2014 07:14
Vyzerajú ako škvarkové a predsa nie sú škvarkové Ale sú úžasne krásne a zdravé. Máš to u mňa
17. 6. 2014 07:04
Moc se Ti povedly+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 10 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Banana split
Přidáno před 11 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Květákové muffiny se salátem
Přidáno 27. 4. 2024 18:01
Právě bylo uvařeno:
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 1 hodinou
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 1 hodinou
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 2 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 3 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 4 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 4 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 5 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Pajerský koláč: Pouťový koláč našich babiček, na který jsme už málem zapomněli
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Další recepty
Tématické fráze: škvarkové pagáčky slovenské pagáče žitné pagáče slane tycinky s tykvovymi seminky dýňové pagáče jablečný kolač se semínky
Suroviny: mouka pšeničná, mouka celozrnná žitná, droždí čerstvé, mléko, cukr, margarín, sádlo vepřové, sůl, smetana zakysaná, semínka dýňová, vejce, semínka lněná, semínka slunečnicová
Pagáče s tykvovými semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7DX
15 názorů