Suroviny
Porce: 1 hodně velká porce, nebo 2 malé
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 187 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,64 g |
Tuky | 6,28 g |
Vláknina | 37,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 94,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory se žampionem z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w87R
Moje poznámka
Brambory se žampionem z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w87R
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 7 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 7 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 20 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Barunka1 před 59 minutami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 1 hodinou
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 1 hodinou
Africké kuře
Hypnos před 1 hodinou
Šťouchané brambory
Benetka před 1 hodinou
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 2 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 2 hodinami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 3 hodinami
Tématické fráze:
brambory pecene v papiňáku,
můžu dělat v takovém hrnci na brambory,
brambory v papiňáku,
jak uvařit brambory v papiňáku,
nové brambory s žampionem,
recepty do papiňáku,
recepty z papiňáku,
recepty - rychlovky z papináku,
varime pro jednu osobu,
rychlovky z papiňáku,
jak uvařit brambory na salát v papiňáku,
brambory se žampiony
Suroviny:
brambory,
žampióny,
cibule,
česnek,
slanina gazdovská,
olej,
kmín celý,
sůl
Komentáře (16)
Danca:Danuško,když Ty jsi mě tak pěkně ukecala
Všem děkuji za milé komentáře i hodnocení
jinak fajn nápad a přidávám bodík
Drahuško, tak už zase vaříš??
Michaela Medkova:děkuji
Když vodu přidáte,brambory budou sice také měkké,ale už nebudou mít tu hezkou barvičku