Kaviár z lilku

vseumel Kuchařka: vseumel

Doba přípravy: 1 hodina 10 minut Předkrmy 0 názorů

Suroviny

větší lilek
olej
sůl
česnek
jarní cibulka
alobal
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Malý tip na letní předkrm. Větší lilek podélně rozkrojíme na dvě části, každou část potřeme trochu olejem a celý lilek zabalíme do alobalu.

  2. Pečeme na 180°C v troubě asi 60 minut.

  3. Po vychladnutí vydlabeme dužinu lilku, přidáme stroužek česneku, trochu olivového oleje, sůl, a menší jarní cibulku.

  4. Všechno rozmixujeme.

  5. Takto připravený nátěr zvaný "kaviár z lilku" podáváme na opečeném toustu viz foto.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kaviár z lilku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kaviár z lilku lilek jako kaviár lilek kaviár lilkovy kaviar lilek kaviár recepty kaviár lilek kaviár z lilku recept kaviar video kavjar lilkový kaviár se se šunkou kavjar lilek chroustíci z lilku kaviarova pomazanka z lilku recept na kaviar z lilku recepty lilek kaviár kaviár z kaviár z lilku na opečeném předkrm z lilku lilek kaviárem lilekkaviár