Postup přípravy
Krok 1: Pokrájíme broskve a rajská jablka na kusy (komu vadí semiš v ústech, tak broskve oloupe), cibuli na měsíčky a vše zlehka promícháme se zálivkou.
Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat Krok 2: Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat.
Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat Krok 2: Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat.
Zveřejněno 14. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvový salát s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7vJ
Moje poznámka
Broskvový salát s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7vJ
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 6 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 19 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 29 minutami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 37 minutami
Fazolková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 1 hodinou
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 1 hodinou
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 3 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 3 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 4 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 6 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 8 hodinami
Tématické fráze:
cibule na měsíčky,
rajcatovo broskvovy salat,
broskvový salát,recept
Suroviny:
broskve,
rajče,
cibule,
olej,
citron,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (6)
Ta hrůůůza ale, co mě včéééra potkala v podobě čehosi čemu říkali rajčatový salát
No, Italové asi vědí, proč používají salátová rajčata, že
https://www.google.cz/search?q=pomodori+per+insala...
Děkuji za vložení obrázku.
Adjustace vašeho salátu určitě lahodí oku více než ten můj mišmaš..., ale dovolím si troufale tvrdit, že v mém provedení více lahodí chuťovým pohárkům...