Postup přípravy
Krok 1: Pokrájíme broskve a rajská jablka na kusy (komu vadí semiš v ústech, tak broskve oloupe), cibuli na měsíčky a vše zlehka promícháme se zálivkou.
Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat Krok 2: Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat.
Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat Krok 2: Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat.
Zveřejněno 14. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvový salát s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7vJ
Moje poznámka
Broskvový salát s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7vJ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 11 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 11 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 15 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 17 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 17 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 18 hodinami
Tématické fráze:
cibule na měsíčky,
rajcatovo broskvovy salat,
broskvový salát,recept
Suroviny:
broskve,
rajče,
cibule,
olej,
citron,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (4)
Ta hrůůůza ale, co mě včéééra potkala v podobě čehosi čemu říkali rajčatový salát
No, Italové asi vědí, proč používají salátová rajčata, že
https://www.google.cz/search?q=pomodori+per+insala...
Děkuji za vložení obrázku.
Adjustace vašeho salátu určitě lahodí oku více než ten můj mišmaš..., ale dovolím si troufale tvrdit, že v mém provedení více lahodí chuťovým pohárkům...