Vylepšený bramborák
Bramborák nemusí být jen z brambor. Zkuste jej na podzim vylepšit podílem dýně, cukety a porcí sušených, předem namočených hub. Usmažte je na sádle. A pak si rychle schovejte alespoň pár kousků pro sebe. Budou totiž mizet rychlostí blesku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 835 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,16 g |
Tuky | 12,40 g |
Vláknina | 89,55 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 77,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vylepšený bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RryY
Moje poznámka
Vylepšený bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RryY
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 59 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
netradiční bramborák,
bramborák z hub,
netradicni bramboraky,
bramborak ruzne druhy,
bramborák z hokaido,
cuketa s houbama na bramboráku,
kynutý bramborák z cukety,
bramboráky z cukety a dýně,
jak zužitkovat hokaido,
bramborak,
hokaido bramborák,
jaký druh brambor na bramborák,
dyne bramboráky,
bramboraky z hokaido,
bramborák hokaido,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++bramborak+++,
bramborák s hokaido,
kdy dozraje hokaido,
kdy dozraje hokajdo,
kdy slít vodu z nastrouhaných brambor když delame bramboráky
Suroviny:
brambory,
cuketa,
dýně,
houby sušené,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
majoránka,
mouka hladká,
vejce,
olej
Komentáře (7)
Já ho považuji za dost nápaditý. Přidání cukety učiní bramborák lehčím, to znám a dělám jako přílohu k masu. Ovšem přidání hub, to rozhodně zajímavý nápad je. Jen kde vzít ty houby! Čerstvé by byly určitě ještě lepší.
Prpcek:Proč by tento recept měl být o ničem a bez nápadu
Mě to příjde jako recept o chuti a o nápadu,jak například zužitkovat různé druhy zeleniny
Nikdo Tě nenutí zrovinka toto usmažit