Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 366 kJ / 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,39 g |
Tuky | 23,38 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 5,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve zabalíme hermelín do alobalu nebo do pečicího papíru a dáme do rozehřáté trouby asi na pět minut.
Krok 2: Krajíc chleba opečeme v troubě, tak aby byl na povrchu křupavý, ale uvnitř měkký.
Krok 3: Chleba vyndáme, namažeme povidly, hermelín vyjmeme z alobalu a opatrně rozkrojíme, rychle přendáme na chléb. Můžeme ještě zapéct pod grilem, ale povidla budou horká-pozor.
Zveřejněno 15. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečený chléb s povidly a hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVoP
Moje poznámka
Opečený chléb s povidly a hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVoP
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 6 minutami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 15 minutami
Okurky nakladačky
Luigi před 1 hodinou
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 2 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 3 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 3 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 3 hodinami
Báječný perník
Diviska87 před 5 hodinami
Tématické fráze:
opeceny chleba v troube,
chléb s povidly,
rychle opeceny chleba,
opečený chleba z trouby,
chléb z povidly,
opečený chléb,
chleba opečený v troubě
Suroviny:
chléb,
povidla švestková,
sýr hermelín
Komentáře (3)