Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 235 kJ / 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,77 g |
Tuky | 22,29 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 5,80 g |
Sůl | 12,90 g |
Sacharidy | 75,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVvW
Moje poznámka
Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVvW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 22 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 53 minutami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 54 minutami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 12 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 14 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 14 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 14 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 15 hodinami
Tématické fráze:
trhané vepřové maso v pomalém hrnci,
trhané maso v pomalém hrnci,
trhane kureci maso,
trhane maso,
trhaná slepice,
kuře pečené v pomalém hrnci,
trhané vepřové maso,
trhané maso z pomalého hrnce,
trhane maso recepty,
recepty s hoisin omáčkou,
kuře v pomalém hrnci,
trhane maso v housce,
trhané kuřecí,
trhané maso s hoisin,
trhaná pečená slepice,
trhané maso hoisin,
trhane hovezi,
trhané maso recept,
trhané kuřecí v pomalém hrnci,
trhané maso recept v pomalém hrnci
Suroviny:
prsa kuřecí s kostí,
česnek,
med,
omáčka sojová,
ústřicová omáčka,
cibulka jarní,
olej,
vločky chilli,
solamyl,
sůl,
semínka sezamová
Komentáře (24)
Carne mechada po spanielsky znamená Prespikované mäso (nie trhané).
Kdyz prisli tzv. objevitele (Spanele), davali kusy zbyleho masa domorodcum, kteri nemajic noze a neznajic, jak maso jist, ho trhali rukou, proto maso trhane. Dodnes typicky pokrm v one zemi, pochopitelne jinak okoreneny, netrhany rukou, ale pomoci vidlicky, presne jak popisuje Andrea. Podava se vetsinou v kukuricne bulce, zvane arepa.