Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 235 kJ / 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,77 g |
Tuky | 22,29 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 5,80 g |
Sůl | 12,90 g |
Sacharidy | 75,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Fotopostup a ostatní recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 10. 2014 14:38
16. 10. 2014 14:35
16. 10. 2014 13:40
16. 10. 2014 13:35
16. 10. 2014 13:33
16. 10. 2014 13:09
Kdyz prisli tzv. objevitele (Spanele), davali kusy zbyleho masa domorodcum, kteri nemajic noze a neznajic, jak maso jist, ho trhali rukou, proto maso trhane. Dodnes typicky pokrm v one zemi, pochopitelne jinak okoreneny, netrhany rukou, ale pomoci vidlicky, presne jak popisuje Andrea. Podava se vetsinou v kukuricne bulce, zvane arepa.
16. 10. 2014 12:54
16. 10. 2014 12:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 48 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 50 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 50 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 53 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 59 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 2 hodinami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Znáte trhané maso? Poradíme vám, jak připravit a podávat klasický americký pokrm
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Z rajčat a česneku během chvilky připravíme trvanlivou pomazánku. Výborně s ní dochutíme pokrmy
Další recepty
Tématické fráze: trhané vepřové maso v pomalém hrnci trhané maso v pomalém hrnci trhane kureci maso trhane maso trhaná slepice kuře pečené v pomalém hrnci trhané vepřové maso trhané maso z pomalého hrnce trhane maso recepty recepty s hoisin omáčkou kuře v pomalém hrnci trhane maso v housce trhané kuřecí trhané maso s hoisin trhaná pečená slepice trhané maso hoisin trhane hovezi trhané maso recept trhané kuřecí v pomalém hrnci trhané maso recept v pomalém hrnci
Suroviny: prsa kuřecí s kostí, česnek, med, omáčka sojová, ústřicová omáčka, cibulka jarní, olej, vločky chilli, solamyl, sůl, semínka sezamová
Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVvW
23 názorů