Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 128 kJ / 2 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,00 g |
| Tuky | 232,75 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 908 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 17,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z kapra odstraníme kůži, osušíme, naporcujeme a obalíme v hladké mouce. Do misky dáme hořčici, do které pomalu zašleháváme olej a citronovou šťávu, osolíme, opepříme.
Krok 2: Touto směsí potřeme porce kapra a opět obalíme v hladké mouce. Smažíme velmi pomalu ze všech stran na oleji. Jako přílohu lze podávat brambor, bramborový salát, nebo zeleninový salát.
Zveřejněno 3. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kapr od Dehtáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M2E1
Moje poznámka
Pikantní kapr od Dehtáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M2E1
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 17 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 1 hodinou
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 6 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 7 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 11 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 12 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 12 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 13 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 13 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit kapra,
pikantní kapr,
kapr na hořčici,
pikantní kapr bez kúže,
pikantní smažený kapr,
jak zbavit kapra kůže,
kapr recepty za studená,
zbavení kapra kůže,
kapr hořčice,
kapr na studeno,
upravy z kapra,
kapr v hořčici,
kuchařka: janadorazinova,
kapr obaleny v horcici,
pikantní smažení kapr,
recepty na kapra,
marinovaný kapr za studena recept,
salát fantazia,
úprava pikantního kapra,
jak upravovat kapra
Suroviny:
kapr,
sůl,
mouka hladká,
olej,
hořčice,
olej,
šťáva citronová,
pepř,
sůl
Komentáře (13)
musím kapra zbaviť kože? My ju totiž máme radi
A dá sa tento recept použiť aj pri pstruhovi?
Môj partenr je rybár=máme plnú mrazničku aj kaprov aj pstruhov+ iných druhov rýb a mne už dochádza fantázia, ako ich upraviť. A to mám Jihočeskou rybařskou kuchařku!