Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 128 kJ / 2 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,00 g |
Tuky | 232,75 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 908 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 17,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z kapra odstraníme kůži, osušíme, naporcujeme a obalíme v hladké mouce. Do misky dáme hořčici, do které pomalu zašleháváme olej a citronovou šťávu, osolíme, opepříme.
Krok 2: Touto směsí potřeme porce kapra a opět obalíme v hladké mouce. Smažíme velmi pomalu ze všech stran na oleji. Jako přílohu lze podávat brambor, bramborový salát, nebo zeleninový salát.
Zveřejněno 3. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kapr od Dehtáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M2E1
Moje poznámka
Pikantní kapr od Dehtáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M2E1
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 2 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 2 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 1 hodinou
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 3 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 4 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit kapra,
pikantní kapr,
kapr na hořčici,
pikantní kapr bez kúže,
pikantní smažený kapr,
jak zbavit kapra kůže,
kapr recepty za studená,
zbavení kapra kůže,
kapr hořčice,
kapr na studeno,
upravy z kapra,
kapr v hořčici,
kuchařka: janadorazinova,
kapr obaleny v horcici,
pikantní smažení kapr,
recepty na kapra,
marinovaný kapr za studena recept,
salát fantazia,
úprava pikantního kapra,
jak upravovat kapra
Suroviny:
kapr,
sůl,
mouka hladká,
olej,
hořčice,
olej,
šťáva citronová,
pepř,
sůl
Komentáře (13)
musím kapra zbaviť kože? My ju totiž máme radi
A dá sa tento recept použiť aj pri pstruhovi?
Môj partenr je rybár=máme plnú mrazničku aj kaprov aj pstruhov+ iných druhov rýb a mne už dochádza fantázia, ako ich upraviť. A to mám Jihočeskou rybařskou kuchařku!