Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plovdivské maso

Omáčka s vepřovým masem, ozvláštněná rajčatovým protlakem, částečně připomíná kuře na paprice. Díky pozvolnému dušení je maso krásně měkké a rozplyne se v ústech. Ideální přílohou jsou těstoviny, ale výborně se hodí i knedlík.

Hodnocení receptu je 5,0 (88×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 70 min

85 min (15 min příprava + 70 min tepelná úprava)

19. 3. 2009 11:37

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 418 kJ / 817 kcal
Bílkoviny122,98 g
Tuky25,69 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy21,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept vařím už léta, znám ho ještě ze školy z receptur, podle kterých se učí vařit všichni kuchaři a kuchařinky. Až na malé kosmetické úpravy, je recept původní. Jídlo je šťavnaté, dobře zasytí a hlavně chutná i chlapům ;-)).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Michalcicek

9. 5. 2009 22:10

Tak tohle je opravdu super. Syn si i přidal a to se opravdu nestávásmajlik (jsou mu 3 roky) Ale taky jsem ji měla světlejší a necedila.smajlik Díky za bezva mnamkusmajlik

Verča

9. 5. 2009 22:09

Tak tohle je opravdu super. Syn si i přidal a to se opravdu nestává:-) (jsou mu 3 roky) Ale taky jsem ji měla světlejší a necedila.:-p Díky za bezva mˇˇnamku:yes:

mirca75 mirca75

21. 3. 2009 20:58

Marto:-)jsem moc ráda že že vám chutnalo:-).Omáčka vypadá super a věřte že s těstovinami chutná tohle jídlo opravdu nejlíp:-p Takže rýži schovejte třeba na rizoto,protože jak říká můj muž-"to je jediná rýže kterou můžu ale musí být půl na půl s masem":-D:-D;-)

Marta Marta

21. 3. 2009 17:57

Rodinka si pochutnala, manžel si dal dokonce nášup :-)):yes:, jen mám omajdu bledou a ani jsem jí necedila, nějak se mi to nezdálo až tak nutný :-8 a nám to nevadí :-D. Jinak to zase vyhrály těstoviny, tak nevím, kdy u nás dojde taky na rýži :-). Dávám bod a určitě se k ní zase vrátím :yes:

Marta Marta

19. 3. 2009 22:25

vyzkouším :-p:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plovdivské vepřové maso plovdické maso plodivske maso plovdiské maso ploudivské maso plovdinské maso recepty maso plovdicke maso recepty plovdivská vepřová plec plovdivská omáčka veprove maso plovdivske plovdivské vepřové plodivské maso recepty plovdivské maso, těstoviny plovdivské špagety povdivské maso plovdovské maso plovdivké maso plovdivskémaso recepty na maso

Suroviny: plec vepřová, cibule, olej, sůl, česnek, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, mouka hladká

TopRecepty.cz

Plovdivské maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/66oz