Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 735 kJ / 1 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 257,35 g |
Tuky | 52,03 g |
Vláknina | 23,45 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,57 g |
Sacharidy | 39,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept z knihy Poklady klasické české kuchyně
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 12. 2023 11:03
Petr.12: Jsem ráda, díky
23. 12. 2023 07:39
Vařil sem podle tohoto receptu a je to vynikající.
29. 11. 2020 17:48
12. 9. 2018 07:46
Koření je lépe svařit zvlášť v malém množství vody,receptu dávám
14. 3. 2015 19:14
Zdenka1:Zdeni, s tím perníkem jsem viděla spoustu receptů, ale na moje děti už by těch chutí bylo moc Děkuju, že jsi vyzkoušela
14. 3. 2015 19:04
Posílám velkou pochvalu a přidávám další bod. Místo jíšky jsem zahustila strouhaným perníkem, podávala jsem s žemlovým knedlíkem od Vaška. Mooooc dobré
17. 2. 2015 13:32
MňamKrásně připraveno
15. 2. 2015 20:52
Zvěřina a Andrejka, záruka kvality
14. 2. 2015 18:17
Toho koření určitě není moc, Vaněk ho tam má ještě trochu víc
14. 2. 2015 16:21
Taky to tak dělám a je to mňamka s bramborovým knedlíkem
13. 2. 2015 17:38
Slov netřeba:-
13. 2. 2015 16:22
Dajda:Mě koření nepřekvapilo, já dávám koření dost, určitě tolik jako Andrea. Smetanu taky nedávám, mě by to s ní chutnalo, mužský ale smetanu nemaj rádi.
13. 2. 2015 15:48
Ivana Ch: Já taky. Takováhle jídla zbožňuju, zvláště když jsou k tomu brusinky a sklínka lahodného červeného. Jen mě překvapilo množství koření, 10 kuliček jalovce a nového koření je docela síla. Nikdy jsem také nepřidávala smetanu, tak to zkusím příště.
13. 2. 2015 14:52
Dělám hodně podobně a je to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 6 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 56 minutami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 2 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 3 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Mořidel na zvěřinu je několik druhů. Vyberte si, které vám nejvíce k naložení masa vyhovuje
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno
Další recepty
Tématické fráze: kančí se šípkovou kančí se šípkovou vaněk roman vaněk hovězí guláš šípková omáčka vaněk kančí guláš se šípkovou kančí se šípkovou omáčkou vaněk kančí guláš podle vańka kančí se šípkovou omáčkou kančí guláš vaněk gulas podle vanka kanec na šípkové omáčce vaněk vaňek recepty steak podle vaňka roman vanek kulicky z mleteho masa v rajcatove omacce kančí kýta se šípkovou vaněk vaněk kančí na sipkove kančí kýta se šípkovou omáčkou roman vaněk sipkova omacka s pernikem roman vaněk šípková omáčka šípková omáčka roman vaňek
Suroviny: maso kančí, mrkev, celer, petržel, cibule, povidla švestková, marmeláda šípková, cukr, ocet, pepř černý, koření nové koření, jalovec, vejce, tymián čerstvý, víno červené, máslo, sádlo, jíška máslová, sůl, smetana
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K22R
14 názorů