Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 089 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,58 g |
Tuky | 27,12 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 756 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 27,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska zapečená s majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGNY
Moje poznámka
Treska zapečená s majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGNY
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 3 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 6 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 7 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 7 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 8 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 8 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 9 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 9 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 9 hodinami
Tématické fráze:
treska recept,
zapečené file s majonézou,
zapecena treska,
recepty na zapečené filé s majonézou,
zapečená treska s cibulí,
file zapecene v majoneze,
treska recepty,
zapecena majoneza,
filé zapečené s majonézeou,
ryba zapečená v majonéze,
filé zapečené s majonézou,
treskazapečena s majonézou recept,
treska na majonéze,
treska v majonéze,
filé v majonéze,
recepty na zapečené rybí filé s majonézou,
majonézou zapečená,
recepty treska
Suroviny:
filet z tresky,
sůl,
pepř,
koření na ryby,
cibule,
majonéza,
šťáva citronová,
strouhanka,
citron,
celer
Komentáře (1)