Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 036 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,90 g |
Tuky | 27,35 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 205 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,53 g |
Sacharidy | 20,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, zelí nadrobno a smícháme se všemi ostatními surovinami. Směs urovnáme do sádlem vymazaného pekáčku a zakryté upečeme. Jíme s chlebem.
Zveřejněno 15. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ERK
Moje poznámka
Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ERK
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 1 minutou
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 40 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Tématické fráze:
zapečené maso se zelím,
vepřové maso se zelím,
vepřové maso na kysaném zelí,
veprove maso zapecene v zeli,
mleté maso s kysaným zelím,
vepřové maso pečené na kysaném zeli,
recepty do remosky z vepřového masa,
veprove maso na kyselem zeli,
maso s kysaným zelím,
zapečené vepřové s brambory a kysaným zelím,
zapecene mlete maso se zelim,
mleté maso na kysané zelí,
zapečené kysané zelí,
veprove maso na zeli,
zapečené vepřové maso,
vepřové s kysaným zelím,
maso zapečené se zelím,
veprove kysane zelí,
maso na kysaném zelí,
mleté maso zapečené se zelím
Suroviny:
maso vepřové,
zelí kysané,
sádlo,
paprika sušená pálivá,
tymián,
pepř mletý,
sůl,
bobkový list,
kmín celý,
smetana
Komentáře (27)
Mám len jednu otázku - jeden dotaz:
Čo som napísal, že Vás to tak poburuje? Že sa to podobá na Segedínsky gulás? Mne sa to tak zdá, ale to neznamená, že zrazu musia byť všetci proti mne. Koľko komentárov je tu oveľa nepríjemnejších a nič sa nedeje.
Skvělý výkon, především jste záměrně provokatér a rýpal. A jen u dané autorky
Nie.
Zrejme je už niekto s tým menom registrovaný.
Neměl jsem "mé dny", spíš Vy, když jste to psala.
Je to znak Vaší "kultury"...!
Viem, ako sa píše, som Talian, ale program mi to nedovolil...!
Jinak myslím, že neregi prosciuto měl asi své dny
Jardo, dobře jsi to napsal
Pod receptem odpovídá autor, pokud je přítomný. Není tu zvykem poroučet si a vybírat, od koho chcete odpověď slyšet a od koho ne.
P.S. prosciutto se píše s dvěma -tt-
Prepáčte, mňa by skôr zaujímal názor iných čitateľov a nie Vás ako autorky.
Myslím, že na téma hlíník - kyselé potraviny to už tady stačí, máte-li potřebu pokračovat, založte diskuzi. Ráda si počtu také