Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 650 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,48 g |
Tuky | 55,65 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 92,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené smetanové brambory s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Lr
Moje poznámka
Zapečené smetanové brambory s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Lr
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 6 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 4 minutami
Svíčková na smetaně
Sahula před 10 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 52 minutami
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Tématické fráze:
listový špenát,
smetanové brambory,
špenátové brambory,
listový špenát recept,
zapečené smetanové brambory,
zapeceny spenat,
listový špenát recepty,
špenátové brambory se smetanou,
smetanové brambory recept,
zapékané brambory se špenátem,
příprava listového špenátu,
recepty s listovým špenátem,
listovy špenat s bramborem,
špenát listový,
recepty z listového špenátu,
zapečené brambory na smetaně,
zapečené bramborové noky se špenátem,
zapečený špenát s bramborem,
listový špenát příprava,
jak upravit listový špenát
Suroviny:
brambory,
špenát listový,
smetana 12%,
sýr niva,
sýr eidam,
česnek granulovaný,
pepř,
sůl,
máslo
Komentáře (12)
Mirčo, nahradit nivu brynzou určitě jde, záleží na individuálních chutích. Většinou nejsem zastáncem ortodoxně dodržovaných receptů, myslím, že si je každý může upravit podle svého. Na druhou stranu některé recepty je potřeba dodržet, kvůli dosažení té správné, původní chuti. Ale není to tento případ...
Ještě dodatek: recept je v podstatě dílem mého syna, tahle nějak si to nadiktoval a já jsem to jen realizovala podle jeho přání. Chtěl, abych tam zapekla i plátky rajčat, ale rajčata se mi tam moc nehodila, tak jsem mu je k tomu přiložila syrová.