Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 650 kJ / 1 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,48 g |
| Tuky | 55,65 g |
| Vláknina | 21,50 g |
| Cholesterol | 187 mg |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 6,05 g |
| Sacharidy | 92,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené smetanové brambory s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Lr
Moje poznámka
Zapečené smetanové brambory s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Lr
Nejnovější recepty
Kroupy se zelím, rajčaty a olivami po italsku
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční hvězdičky s čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda podle maminky
Přidáno před 11 hodinami
Zeleninový kuskus s kuřecími medailonky
Přidáno před 12 hodinami
Langoše bez kynutí
Přidáno před 14 hodinami
Králičí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Staročeská křenová polévka
mira68 před 53 minutami
Utopenci
magdalenka před 1 hodinou
Lehké kardinálovy řezy
magdalenka před 1 hodinou
Guláš - pravý hospodský
magdalenka před 1 hodinou
Kachní prsíčka na pomerančích
[email protected] před 1 hodinou
Bábovka...
O.michalek93 před 1 hodinou
Dršťková polévka I
magdalenka před 1 hodinou
Makový závin
magdalenka před 1 hodinou
Jablková bábovka s vůní skořice a rumu
Monyk před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
KetyHu před 3 hodinami
Tématické fráze:
listový špenát,
smetanové brambory,
špenátové brambory,
listový špenát recept,
zapečené smetanové brambory,
zapeceny spenat,
listový špenát recepty,
špenátové brambory se smetanou,
smetanové brambory recept,
zapékané brambory se špenátem,
příprava listového špenátu,
recepty s listovým špenátem,
listovy špenat s bramborem,
špenát listový,
recepty z listového špenátu,
zapečené brambory na smetaně,
zapečené bramborové noky se špenátem,
zapečený špenát s bramborem,
listový špenát příprava,
jak upravit listový špenát
Suroviny:
brambory,
špenát listový,
smetana 12%,
sýr niva,
sýr eidam,
česnek granulovaný,
pepř,
sůl,
máslo
Komentáře (12)
Mirčo, nahradit nivu brynzou určitě jde, záleží na individuálních chutích. Většinou nejsem zastáncem ortodoxně dodržovaných receptů, myslím, že si je každý může upravit podle svého. Na druhou stranu některé recepty je potřeba dodržet, kvůli dosažení té správné, původní chuti. Ale není to tento případ...
Ještě dodatek: recept je v podstatě dílem mého syna, tahle nějak si to nadiktoval a já jsem to jen realizovala podle jeho přání. Chtěl, abych tam zapekla i plátky rajčat, ale rajčata se mi tam moc nehodila, tak jsem mu je k tomu přiložila syrová.