Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Letní Ružínská polévka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

9. 6. 2015 19:35

Suroviny

Porce: 8 - 12

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Robíme to do najväčšieho tlakového hrnca (cca 6 litrov). A prečo Ružínska? Lebo ma to naučila moja svokra, ktorá to pravidelne robí počas leta na Ružínskej priehrade.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja

10. 6. 2015 09:42

ripko:;-):yes:

ripko

10. 6. 2015 07:00

TEJAJA : dakujem, opravené :)

tejaja

10. 6. 2015 06:33

Pozdravujem svokru:-), na Ružín chodíme pravidelne, máme to na skok. Len Ružín nie je jazero, ale priehrada. Ale to nie je podstatné. :-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: letni polevky dorty galerie s kozou

Suroviny: zelí, koleno vepřové, kopr čerstvý, koření nové koření, koření černé, protlak rajský, sádlo, cibule, mouka hladká

TopRecepty.cz

Letní Ružínská polévka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xmoz