Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená játra s rebarborou Duszona wątróbka z rabarbarem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 6. 2015 14:47

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 360 kJ / 1 042 kcal
Bílkoviny110,23 g
Tuky42,06 g
Vláknina7,54 g
Cholesterol 3,02 g
Sodík 522 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy51,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Rebarbora nemusí být jen nasladko. :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja

13. 5. 2020 12:45

Výborné.:yes: Skutočne rebarbora nemusí byť na sladko. Určite to budem robiť častejšie. ;-) Ďakujem za recept. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drůbeží játra s kedlubnou

Suroviny: játra drůbeží, cibule, rebarbora, jablko, mléko, máslo, sůl, pepř bílý, majoránka, mouka

TopRecepty.cz

Dušená játra s rebarborou Duszona wątróbka z rabarbarem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nPJp