Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 980 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkové brambory pečené na hrubé soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPBV
Moje poznámka
Bylinkové brambory pečené na hrubé soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPBV
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 6 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 7 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 7 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské palačinky
káťa před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 5 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 5 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 5 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 5 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 5 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 5 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 6 hodinami
Brokolicová polévka
KetyHu před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
pečené grenaille,
pečené brambory grenaille,
grenaille,
brambory grenaille,
recepty z brambor,
pečené brambory recept,
bylinky na pečené brambory,
brambory na soli,
pečené grenaile,
grenaille brambory recepty,
pečené brambory recepty,
brambory v soli,
brambory recept,
co jsou grenaille brambory,
brambory s bylinky,
pecena brambora,
grenaille pečené,
pecene brambory s bylinkami,
pečený brambor
Suroviny:
brambory,
sůl hrubá,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj,
koření oregáno,
petrželka,
olej olivový,
slanina
Komentáře (6)