Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 980 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkové brambory pečené na hrubé soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPBV
Moje poznámka
Bylinkové brambory pečené na hrubé soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPBV
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 16 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 8 hodinami
Krenex
dragomirac před 10 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 10 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 10 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 10 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 11 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 11 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
pečené grenaille,
pečené brambory grenaille,
grenaille,
brambory grenaille,
recepty z brambor,
pečené brambory recept,
bylinky na pečené brambory,
brambory na soli,
pečené grenaile,
grenaille brambory recepty,
pečené brambory recepty,
brambory v soli,
brambory recept,
co jsou grenaille brambory,
brambory s bylinky,
pecena brambora,
grenaille pečené,
pecene brambory s bylinkami,
pečený brambor
Suroviny:
brambory,
sůl hrubá,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj,
koření oregáno,
petrželka,
olej olivový,
slanina
Komentáře (6)