Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 784 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,27 g |
Tuky | 52,13 g |
Vláknina | 44,50 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,85 g |
Sacharidy | 180,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí plec v medové krustě s mátovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrZm
Moje poznámka
Telecí plec v medové krustě s mátovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrZm
Nejnovější recepty
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 1 hodinou
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 2 hodinami
Těstovinový salát
Přidáno před 3 hodinami
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 20 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno 9. 8. 2025 07:20:02
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínsky guláš II.
malami před 15 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem
pesmax před 56 minutami
Sušenky z ovesných vloček
Evonazvona před 1 hodinou
Buchtičky s vanilkovým krémem
Bedrunka17 před 2 hodinami
Domácí lečo
Jirkan72 před 16 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 16 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 18 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 18 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 19 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 19 hodinami
Tématické fráze:
jak uvařit telecí plec recepty,
telecí plec recepty,
maso v medove kruste,
teleci plec,
řízek v medove krusté s mandlemi,
recept na telecí plec,
krusty na telecí maso,
medova plec,
uzene v medove kruste,
kýta v medové krustě,
vynikající telecí plec recept
Suroviny:
plecko telecí,
marináda medová avokádo,
koření čtyři pepře,
sůl,
brambory,
hrášek,
cibule šalotka,
máslo,
petrželka zelená,
výpek,
máta,
mouka hladká,
smetana ke šlehání
Komentáře (1)