Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené rybí filé se smetanou a bramborem

Rybí filé jsou kousky rybího masa, které se většinou vyrábí z méně tučných druhů, jako je treska, mořská štika (hejk), pangasius apod. Filé je sušší a nemá pevnou konzistenci, proto je dobré ho zapékat nebo smažit.

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

3. 11. 2015 18:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 123 kJ / 746 kcal
Bílkoviny25,31 g
Tuky8,40 g
Vláknina19,07 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy133,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Milda816

3. 11. 2015 19:30

No nevím, ale ale dávat, smažené file do syrových brambor? Ale třeba mě někdo přesvědčí.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečené file s bramborem zapečené rybí filé s brambory zapečené rybí filé s bramborem zapečené filé s brambory zapecene rybí filé zapečené rybí filé se zeleninou zapečené rybí filé se zeleninou a bramborami zapecene rybí filé recepty zapečene file zapékané rybí filé zapecene brambory s file rybi file se smetanou filé s bramborem recept na zapečené filé s bramborem recept na zapečené filé s brambory zapečené filé se sýrem a smetanou rybí filé zapečené s bramborem zapečené brambory s rybím filé filé se smetanou rybí filé na smetaně

Suroviny: filet rybí, vejce, smetana ke šlehání, česnek, brambory, máslo, koření kari, koření oregáno, sůl, pepř mletý, tuk

TopRecepty.cz

Zapečené rybí filé se smetanou a bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BjX2