Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pražma a žampionové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QAW
Moje poznámka
Pražma a žampionové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QAW
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 1 hodinou
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 14 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 15 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 15 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 18 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 18 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 18 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 19 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 19 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 19 hodinami
Tématické fráze:
pražma recept,
ryba dorado,
pražma recepty,
recept na prazmu,
dorada recepty,
doráda recept,
dorado ryba,
dorado recepty,
ma prazma kosti,
filety z prazmy,
cejn (pražma) recepty,
žampionové brambory,
žampionové brambory,
ryba dorádo recept,
recept na pražmu královskou,
recept pražma,
pražma kralovska recept filety,
recepty z brambor,
pražma mořský cejna,
prazma je sladkovodni ryba?
Suroviny:
pražma,
máslo,
sůl,
pepř,
žampióny,
brambory,
voda,
kmín celý,
olej olivový,
salát,
kukuřice,
paprika čerstvá červená,
citron
Komentáře (6)
Já peču ráda mořské ryby v celku, je mi skoro líto je filetovat