Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 634 kJ / 1 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,08 g |
| Tuky | 43,63 g |
| Vláknina | 18,52 g |
| Cholesterol | 412 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 55,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lenčin kuřeci guláš à la Casey
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QwM
Moje poznámka
Lenčin kuřeci guláš à la Casey
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QwM
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 14 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 14 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 14 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 14 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 16 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 17 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 17 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 18 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 18 hodinami
Tématické fráze:
guláš z kuřecího masa,
kuřeci guláš,
kuřecí guláš recept,
guláš z kureciho,
guláš z kuřecích prsou,
guláš všeho s chuti,
recepty kuřecí guláš,
rostlinné maso ala husa,
gulas kuřeci,
recept na kuřeci guláš,
kureci steheni gulas,
drůbeží guláše,
zahuštění guláše sojovou mouka,
kuřecí guláš na smetane,
kure na gulas
Suroviny:
prsa kuřecí,
sádlo,
cibule,
česnek,
majoránka,
paprika sušená sladká,
olej,
sůl,
pepř,
bujon kuřecí,
omáčka sojová,
bobkový list,
voda,
mouka
Komentáře (6)
Jinak zahuštění moukou - omáčka sice zhoustne rychle, ale opravdu se musí vařit aspoň 10 minut, aby v jídle nebyla cítit (jak píše i Tom Beyk). To je spíš rada pro ostatní kdo budou chtít tenhle recept zkoušet
Nevím nevím tenhle recept se mi moc nepozdává