Postup přípravy
Krok 1: Meruňkového Šmakouna nakrájíme na menší kostičky a vhodíme je do mixéru.
Krok 2: Přidáme tvaroh, meruňky a arašídové máslo. Vše rozmixujeme na hladkou hmotu. V případě potřeby doředíme trochou mléka.
Krok 3: Zmrzlina je sladká sama o sobě, ale můžete přidat případně i trochu stévie nebo medu. Takto připravenou zmrzlinu necháme zamrazit a po ztuhnutí můžeme mlsat.
Zveřejněno 5. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štíhlá meruňková zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwKg
Moje poznámka
Štíhlá meruňková zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwKg
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 4 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 16 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 19 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
brtna před 1 hodinou
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 1 hodinou
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 3 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 3 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 4 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 4 hodinami
Tématické fráze:
merunkova zmrzlina recept,
zmrzlina ze šmakouna,
merunkova zmrzlina,
meruňkový zmrzlina,
merunková zmrzlina recepty,
recept na zmrzlinu ze šmakouna,
meruňková zmrzlina bez mléka,
šmakoun recepty,
zamrazit arašídové máslo,
rostlinná zmrzlina recept,
recept na zmrzlinu z meruňkového šmakouna,
zmrzlina se smakounem
Suroviny:
šmakoun meruňka,
tvaroh odtučněný,
meruňky,
máslo arašídové,
mléko rostlinné
Komentáře (3)