Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 010 kJ / 1 675 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,43 g |
| Tuky | 54,79 g |
| Vláknina | 20,25 g |
| Cholesterol | 393 mg |
| Sodík | 162 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 241,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Makaróny uvaríme, scedíme a premiešame s trochou masla. Jablká nastrúhame.
Krok 2: Zapekaciu misku vymažeme maslom a vysypeme strúhankou. Rozložíme do nej polovicu makarónov.
Krok 3: Na makaróny dáme nastrúhané jablká, posypeme škoricou a cukrom. Dáme na ne plátky masla a rozložíme zvyšok makarónov. Na ne položíme zvyšné maslo.
Krok 4: Vajce rozšľaháme v mlieku a vylejeme na makaróny. V rúre na 180 °C zapečieme dozlata.
Zveřejněno 6. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané makaróny s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmpW
Moje poznámka
Zapékané makaróny s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmpW
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 18 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 2 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 4 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 5 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 5 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 5 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 6 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 6 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 6 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 7 hodinami
Tématické fráze:
nudle s jablkami,
makarony s gorgonzolou
Suroviny:
těstoviny makaróny,
jablko,
máslo,
skořice,
cukr,
vejce,
mléko
Komentáře (4)