Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole s vepřovým

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

27. 2. 2016 13:33

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 737 kJ / 2 327 kcal
Bílkoviny224,31 g
Tuky23,83 g
Vláknina94,20 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy257,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Fazole namočte 12 hodin předem. Nalijte do misky 0.5 l vody a přidejte fazole. Potom nalijte do hrnce fazole i s vodou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

27. 2. 2016 18:24

Fazole varim dost casto, tudis nechapu, jak se vam podarilo namocit pul kg fazoli do pouheho pul litru vody a jeste Vam voda zbyla? Te vody je zapotrebi minimalne jednou tolik, fazole ji pri nabobtnani totiz "spotrebuji".
Osobne navic vodu po namaceni vyliju, fazole proplachuji a davam vodu na vareni cistou,ale chapu, mate jiny system...

tejaja tejaja

27. 2. 2016 17:52

medmic: Ale autor v poznámke píše, že treba fazuľu namočiť. Preto vravím, že namočené fazule variť hodinu v tlakovom hrnci je veľa. Lenže autor to ignoruje.:no: A ignoruje aj nedobre napísaný postup.

medmic

27. 2. 2016 16:18

Dobré, jen osobně mám raději fazole namočené, v papiňáku sice po hodině změknou, ale nemají stejnou chuť, jako když předtím natáhly vodu a zvětšily objem po zalití. Ale to je záležitost mých chuťových buněk, ne všichni to musí mít stejně :)

jarda Kadic jarda Kadic

27. 2. 2016 16:16

tejaja::yes::yes:

Drahos z kamene Drahos z kamene

27. 2. 2016 14:03

Jana Remkova::-K:yes:

hosta hosta

27. 2. 2016 13:42

Nějak jsem nepochopila, kdy se přidávají fazole. Hned? Uzavřeme hrnec s masem a po hodině jsou fazole měkké? Nechybí tam něco?

tejaja tejaja

27. 2. 2016 13:39

Mimochodom, kam s tou fazuľou? Tiež do kuchty ? Asi sa budem opakovať, ale variť v tlakovom hrnci vopred namočenú fazuľu 1 hod je priveľa, Bude rozvarená. Ani bravčové mäso nevarím v kuchte hodinu.

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 2. 2016 13:38

:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazole recept fazole recepty fazole s vepřovým recepty z fazolí veprove na fazolich recept na fazole fazolky recept fazolové recepty recept fazole fazolovy hrnec s vepřovým masem vepřove s fazolky recept - fazole recepty fazole fazole s krkovickou bile fazole s veprovym masem vepřové s fazole a fazole v receptech fazolky recepty fazoe s vepřovým vepřové fazole

Suroviny: fazole, vývar, maso vepřové, bobkový list, harissa, sůl, ocet, cibule, voda, sádlo, mouka

TopRecepty.cz

Fazole s vepřovým

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/54L8