Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky

Kuře pečené naplocho je způsob, jakým lze z drůbežího masa udělat výborný pokrm, který je zároveň efektním způsobem servírovaný. Maso je křehké a stejnoměrně propečené, přílohové brambory a zelenina navíc nasáknou voňavým výpekem.

Hodnocení receptu je 5,0 (85×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

10. 5. 2009 12:35

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 749 kJ / 657 kcal
Bílkoviny17,49 g
Tuky2,47 g
Vláknina48,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy129,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Crapaud je francouzsky "ropucha" - tvar kuřete ji připomíná, odtud název.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

michsamant michsamant

31. 1. 2010 19:03

:-O to vyzera super

Eliza Eliza

31. 1. 2010 18:57

To mě moc těší, krásně jsi to popsala :yes:. S remoskou zase nemám zkušenosti já, ale myslím, že je to dobrá věcička...;-)

gurtlerova

31. 1. 2010 11:53

Elizo, jídlo je moc dobré :yes::yes: a vyndat páteř a zploštit kuře také není OPRAVDU vůbec těžké.. nejvíc chutnalo :-chlapovi, který miluje cibuli jakkoli, tak byl rád, že ji na talíři vidí :-)), i 2letý syn se olizoval ( ten zas hlavně brambůrky s výbornou šťávičkou:-)) ), jen nemám ještě troubu( doděláváme kuchyň), ale strašně jsem to chtěla upéct, tak jsem zeleninu dala prostě do remosky a na to rozprostřela kuře( i bez jehel to šlo:-)) ) - bála jsem se připálení, když se nepodlévá, ale udělalo se do půlky zeleniny štávy, kůrčička byla křupavá, takže super! A jablka jsem měla kyselejší, tak pak měla pikantní chuť, sladkokyselou, moc dobré! Dávám bodík :yes::yes:

Gabina

10. 12. 2009 11:29

Eli, ráno jsem pospíchala, tak jsem nefotila a večer už nebylo co :-S:-D:yes:

Eliza Eliza

9. 12. 2009 18:58

Gábinko :-), moc mě to těší...a kdepak je fotečka? ;-)

Gabina

9. 12. 2009 13:05

Tak hlásím, že jsem včera- vlastně dneska ráno v půl druhé :-8 Dopekla. Vonělo to úžasně a už jsem i ochutnala:yes: K bramborám jsem ještě přidala špalíčky mrkve. Ten česnek je vynikající:-p

Gabina

3. 12. 2009 13:02

Jé, škoda, že jsem si na tento recept nevzpomněla včera, když jsem pekla kuře:-S No nic, příště vyzkouším ;-)

BILKOVAI BILKOVAI

2. 12. 2009 23:19

Opět jsme měli na oběd a musím říct, že to je jídlo ze všech nejchutnější /pro mně/. Co sousto - hlavně ta příloha, to pohádka:-K Ještě jednou díky za tento gurmánský zážitek a doporučuji všem vyzkoušet. Nebudete zklamaní:yes::-))

Jirka

2. 12. 2009 20:33

panebože tak výborný jídlo (právě jsem po týhle skvělí večeři) už jsem dlouho nejedl. Je to můj první pořádnej výtvor v kuchyni a zklidil obrovskej úspěch na to byla u nás na návštěve babička :-) a hned že to zkusí taky :-) děkuji za recept :yes:;-)

Eliza Eliza

25. 10. 2009 16:55

To mě moc těší...:-) Škoda, že nemáš fotku, už jich tu máme hezkou sbírečku...;-)

BILKOVAI BILKOVAI

25. 10. 2009 14:11

Tedy, něco tak dobrého jsem dlouho nejedla. Kuřátko se nemusí ani propíchávát jehlama. Výýbornéé. A ta příloha... Prostě gurmánský orgasmus:-p:-p:-p:yes::yes::yes:Díky za recept.

Eliza Eliza

25. 10. 2009 08:33

Iveto :-), ty jehly drží tvar kuřete, aby se horkem nějak nezvedalo a tudíž někde nepřipalovalo... Bez nich jsem to nezkoušela, ale jestli je nemáš, klidně to riskni ;-).
Pokud jsi nezměnila plány, tak doufám, že se oběd povede a přeju dobrou chuť.

BILKOVAI BILKOVAI

24. 10. 2009 23:39

Proč se používají ty grilovací jehly? Bez nich by to nešlo? Zítra bych to chtěla zkusit uvařit na oběd.

Paprika Paprika

10. 10. 2009 14:20

Tu chtěla máma vyhodit, tak jsem ji zachránila. Byla z nějaké hranaté elektrické pánve, která už mámě dosloužila, tak letěla ... a tahle nedotčená mřížka měla letět s ní. A jak se mi teď hodí :yes:;-)

vybusna vybusna

10. 10. 2009 13:32

a odkial mu mas...taku sikovnu mriezku

1 2 3 4 5 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře na bramborách s cibulí pečené kuře recept kuře na bramborách kuře pecene kure kuře s brambory pečené kuře recepty kure s jablky kuře recepty pečené kuře s brambory kure pecene pečené kuře na bramborách a cibuli kuře na bramborech kuře a brambory kuře se zelím pečené dohromady kuře s bramborem recepty kuře brambory s jablky brambory recepty pečené kuře s bramborem

Suroviny: kuře, cibule, cibule červená, brambory, jablko, česnek, bobkový list, máslo, koření na pečené kuře, sůl

TopRecepty.cz

Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5X6