Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové řízky v zelném těstíčku

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

27. 6. 2016 10:32

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 228 kJ / 293 kcal
Bílkoviny20,06 g
Tuky15,42 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,42 g
Sacharidy11,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

27. 6. 2016 12:47

To mě těší , díky :-) prý je to jihočeský recept....

maris maris

27. 6. 2016 12:43

Líbí se mi :-):yes::yes:

mysulka mysulka

27. 6. 2016 12:29

Zajímavý nápad :yes:.

Jitkas

27. 6. 2016 11:54

Jednoduche rizecky a verim, ze to "osmazene" zelicko v testicku chutna uzasne ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové řízky v pivním těstíčku řízky v zelném těstíčku veprove rizky křimické rizky křimický řízek řízek v zelném těstíčku těstíčko z kysaného zelí vepřové řízky v testicku řízek v těstíčku z kysaného zelí zelné těstíčko křimické řízečky řízek v kysaného zelí řízkykrimicke testicko na veprove rizky vepřový řízek v pivním těstíčku řízky v těstíčku se zelim vepřový řízek v těstíčku vepřové řízky v v testicku vepřové řízky v pivním v těstíčku vepřové v těstíčku

Suroviny: řízek vepřový, vejce, pivo světlé, zelí kysané, mouka polohrubá, mouka hladká, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Vepřové řízky v zelném těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VjY1