Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 106 kJ / 1 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,30 g |
Tuky | 37,40 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 235,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové kváskové žemle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9RV
Moje poznámka
Špaldové kváskové žemle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9RV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 11 minutami
Krupičková polévka
taleonka10 před 41 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 2 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 2 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 3 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 3 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 3 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 4 hodinami
Tématické fráze:
špaldove housky,
kváskové kaiserky,
kváskové krekry,
kvaskove spaldove bulky,
kvaskove bagety spaldove,
špaldová mouka recepty,
špaldová mouka kvásek,
kváskové bagetky,
špaldové kváskové housky,
spaldova mouka do kvasku,
housy ze špaldové mouky,
kvaskove zemlicky,
špaldové housky z kvásku,
špaldové kváskové rohlíky,
kváskové špaldové večky,
recepty na kvaskove spaldove bagety,
žemle ze špaldové mouky,
slané pečivo ze špaldovy mouky,
špaldové kváskové,
kvaskove zmle
Suroviny:
kvásek,
mouka špaldová celozrnná,
voda,
mouka chlebová,
mouka špaldová celozrnná,
sůl,
olej,
voda,
semínka lněná
Komentáře (9)
nezkoušel jste někdo v receptu použít použít pouze špaldovou celozrnou mouku?
Šlo by to?
Díky za info, H.