Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldové kernotto s klasem a zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

5. 8. 2016 21:19

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pozor na ochucování, aby kernotto nebylo příliš slané, bylinkovou sůl je třeba přidávat pozvolna a vždycky několik minut počkat, než ochutnáme, protože se rozleží.

Je to výborné, rychlé a jednoduché jídlo - další z mých oblíbených do krabičky do práce nebo i na večeři. Špaldové kernotto je chuťově nasládlé, ale v kombinaci s bylinkovou solí je to super. Bylinkovou sůl používám od Justu (Nahrinu), ale samozřejmě se dá použít i Solčanka (k dostání ve zdravých výživách) nebo něco podobného.

Více informací o Klasu najdete na http://www.klaso.cz/ K sehnání je ve zdravých výživách.

Většinou kupuju Klaso jemné a lahůdkové ve 400gr válečcích, ty pak rozkrájím zhruba na třetiny a dám do mražáku. Stačí pak vytáhnout jeden kousek, je to přibližně jedna porce.

Pokud máme, zelenina se samozřejmě dá použít i čerstvá.

Fotka není nejlepší, ale na chuti to rozhodně neubírá:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špaldové kernotto recepty špaldové kernotto kernotto se zeleninou a sýrem špaldové kernoto cocka se zeleninou a klasem kernotto s kurecim masem recept špaldové kernotto recept recept kernotto s kurecim masem

Suroviny: klobása klaso, směs zeleninová mražená, sůl bylinková, olej olivový

TopRecepty.cz

Špaldové kernotto s klasem a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N6ON