Postup přípravy
Pokud se v průběhu vaření voda vyvaří a kernotto je ještě tvrdé, vodu dolijeme. Vaříme cca 15 minut. Krok 2: Na olivovém oleji orestujeme Klaso nakrájené na kousky, přidáme směs mražené zeleniny a podlijeme vodou.
Dusíme, než je zelenina měkká. V případě potřeby podlijeme vodou. Krok 3: Ochutíme bylinkovou solí, přidáme uvařené kernotto a promícháme. Pokud by kernottu ještě trochu chybělo,
dodusíme ho ve směsi.
Zveřejněno 5. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6ON
Moje poznámka
Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6ON
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 14 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Řecká musaka
misula29 před 2 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 5 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 6 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 8 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 9 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 11 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 23 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Špagety s mletým masem
Macek13 15. 9. 2025 19:38
Tématické fráze:
špaldové kernotto recepty,
špaldové kernotto,
kernotto se zeleninou a sýrem,
špaldové kernoto,
cocka se zeleninou a klasem,
kernotto s kurecim masem recept,
špaldové kernotto recept,
recept kernotto s kurecim masem
Suroviny:
klobása klaso,
směs zeleninová mražená,
sůl bylinková,
olej olivový
Komentáře (1)