Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 199 kJ / 526 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,86 g |
| Tuky | 24,12 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 617 mg |
| Sodík | 508 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 34,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme si červenou řepu do měkka a vejce na tvrdo a necháme vychladnout.
Krok 2: Do mísy nakrájíme okurky (cca 1cm kousky), přidáme nasekaný kopr, jarní cibulku s natí, nahrubo nastrouhanou řepu a nakrájené vejce.
Zalijeme kefírem a mlékem, popřípadě ještě zředíme vodou a osolíme. Krok 3: Uvaříme brambory a poté opečeme na másle. Krok 4: Servírujeme studenou polévku a teplé brambory.
Zalijeme kefírem a mlékem, popřípadě ještě zředíme vodou a osolíme. Krok 3: Uvaříme brambory a poté opečeme na másle. Krok 4: Servírujeme studenou polévku a teplé brambory.
Zveřejněno 13. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litevský studený boršč Šaltibarščiai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AY1j
Moje poznámka
Litevský studený boršč Šaltibarščiai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AY1j
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 11 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 14 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 27 minutami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 29 minutami
Jablečné lívance
Brumaire před 1 hodinou
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 1 hodinou
Domácí houskový knedlík
Maestra před 1 hodinou
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 2 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 3 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 4 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 4 hodinami
Tématické fráze:
litevský boršč,
litevské máslo,
šaltibarščiai recept dala,
litevske recepty,
šaltibarščaj,
šaltibarščiai polévka recept,
studený boršč,
polevka saltibarscai,
saltibarscai recept,
studený boršč,
červená řepa na studeno recepty,
saltiabrsciai
Suroviny:
řepa červená,
vejce,
okurka čerstvá,
kopr,
cibulka jarní,
kefír,
mléko,
sůl,
brambory
Komentáře (3)