Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Litevský studený boršč Šaltibarščiai

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 8. 2016 22:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 199 kJ / 526 kcal
Bílkoviny42,86 g
Tuky24,12 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 617 mg
Sodík 508 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy34,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

<3 Můj nejoblíbenější pokrm v letě!!! Ale byla jsem překvapená, že v receptu se objevuje mléko. My (pocházím z Pobaltí) používáme kefír rozředěný studenou vodou. Může se přidat kysanka. Úplný luxus: kysanou smetanu smíchat se žloutkem. Kopr a cibulka by se měly rozmačkat se soli (nejlépe v hmoždíři). Je dobré nechat polévku asi půl hodiny v ledničce, aby se chutě propojily. Ale nepochybuji o tom, že i podle uvedeného receptu bude boršč perfektní! :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: litevský boršč litevské máslo šaltibarščiai recept dala litevske recepty šaltibarščaj šaltibarščiai polévka recept studený boršč polevka saltibarscai saltibarscai recept studený boršč červená řepa na studeno recepty saltiabrsciai

Suroviny: řepa červená, vejce, okurka čerstvá, kopr, cibulka jarní, kefír, mléko, sůl, brambory

TopRecepty.cz

Litevský studený boršč Šaltibarščiai

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AY1j