Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 300 kJ / 2 940 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,05 g |
| Tuky | 162,30 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 329,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVK1
Moje poznámka
Černošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVK1
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 11 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 18 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 5 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 5 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 6 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 6 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 7 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 7 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 8 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 9 hodinami
Tématické fráze:
černoši cukroví,
cernosky,
cukrovi černošky,
cukroví černoši,
černoši top recept,
černoši recept,
kolečka sadlova plněné mdzemem,
černošky recept,
cernosi cukroví recepty,
vánoční cukroví černoši,
cukroví-černoši,
černošky recepty,
černoši,
top recepty vánoční cukroví,
vanocni cukrovi černoška,
dvojbarevne sadlove cukroví,
top recepty nejoblíbenější vánoční cukroví recepty,
černošky cukroví,
cukroví podvodnice s vinem,
černošky.cz
Suroviny:
sádlo,
cukr,
mouka hladká,
kakao,
cukr vanilkový
Komentáře (2)