Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Segedín" z mletého masa

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 9. 2016 12:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 356 kJ / 1 041 kcal
Bílkoviny99,33 g
Tuky40,69 g
Vláknina20,11 g
Cholesterol 332 mg
Sodík 5,09 g
Sůl12,60 g
Sacharidy59,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Miloš

2. 12. 2017 14:24

Vyzkoušel jsem dnes Váš recept,ale bez bůčku to není ono! Rozhodně to jedlé je,ale jak jsem napsal,bez bůčku.....!:no:

prosciuto

8. 5. 2017 14:34

Pre p. Vaňkovú:
U Vás doma do Segedínskeho gulášu patrí bůček.
Perfektne!
U nás bůček, našťastie, bežne ani nepredávajú.
Takže, každému to, čo chutí (chutná).
My varíme guláš len z hovädzieho mäsa tak, ako je to samozrejmé v Maďarsku, kde guláš (Gulyás, aj keď to je v skutočnosti polievka a správne je Pörkölt, alebo Perkelt, ako sa to zvykne v našich zemepísnych šírkach písať).
Takže netreba sa rozčuľovať.
Ja mám vyše 2000 receptov na Guláš, od Tichého oceánu až znova po Tichý oceán a nepíšem tým ostatným, že tam patrí to alebo ono.

Paul Sulc

29. 9. 2016 05:27

CASINO, diky jeste jednou. Maji je na Amzon.com, "herb scissors", od 5 do 11 dollaru. V patek je uz budu mit. Snytlik a kopr, to bude ono !

Paul Sulc

29. 9. 2016 04:35

CASINO: no takove bohuzel nemam a nikdy jsem je tu nevidel. Zahjim po nich patrani. Ja mam je obycejne kuchynske, proste takeve silnejsi, ale ne nuzky na drubez. Diky za obrazek.

casino

27. 9. 2016 22:35

Paul Sulc:
No, tak to asi máte taky tyto nůžky, že:-)
https://www.zena.cz/nuzky-na-pazitku/r~i:photo:598...

Paul Sulc

27. 9. 2016 21:48

CASINO : samozrejme ze pazitku cili snytlik striham a nekrajim, jde to pohodlne a rychle. Nekdy to zkuste.

casino

27. 9. 2016 12:31

Paul Sulc:
No, napřed ve mně hrklo, že používáte nožíce na pažitku...:-D
***
Kysané zelí kupuju v sáčku... Napřed ustřihnu rožek a vydlábím kyselou vodu. Pak sáček podélně (i se zelím) rozkrojím, ale nedokrojím k podložce. Potom sáček napříč naněkolikrát překrojím, ale avšak opět nedokrojím k podložce. Nakonec zelisko vyklopím do, v tomto případě, guláše:-)

mika59

27. 9. 2016 09:02

Paul Sulc: Děkuji Vám :-)
cecilka::-K
casino::-)

Paul Sulc

27. 9. 2016 07:53

Pripada mi to jako bajecny napad, hlavni vyhoda je asi ze to jde ''ein, zwei'', nic se nemusi moc pripravovat, za dvacet minut se ladujeme. Jen jedna vec, to krajeni kyseleho zeli: koupil jsem si v obchodu pro kuchyni ''kuchynske nuzky''. Ceske damy asi prskaji, nicmene kdyz date to zeli do rendliku, ne na prkynko, mate je nastrihane rychle a s minimalnim spinenim prkynka. Kuchynske nuzky jsou velice potrebny nastroj, kamarad tak porcovsl i ryby. Nastrihejte si v hrnci i spagety, mrkev, jinou zeleninu.

cecilka

26. 9. 2016 13:43

Vankova marie: vazena pani marie vanikova, na ziadne jedlo sa nikdy nesmie hovorit, ze je "ble", naprv ho vyskusajte a potom hodnotte.

casino: nie ste jediny, co takyto segedin vari. Je popularny najma medzi majitelmi krankasoveho chrupu:-D:-D:-D

casino

26. 9. 2016 09:12

No, asi jsem jediný, kdo cosi podobného vaří:-)
Zelí samozřejmě sleju a až podle chuti tu kyselou vodu dolévám...
Vařím z mleté prasečiny a největší "umění" je, nerozfofrovat maso do mrtě, ale avšak tak, že aby zůstalo v hrudkách, takže moc nemíchat:-)

Vankova marie: neregi
No, dobrýýý...
Tedy až na ty vulgarizmy:-!

mika59:
No, dobrýýýý...
Tedy rcp:yes: některé odpovědi:yes: některé :-O

hosta:
No, dobrýýý...:yes:

Simona Skolakova:
No,...:-D

Simona Skolakova

26. 9. 2016 00:03

Vankova marie: myslím,že dnes jste neměla dobrý den,škoda;-)nemusíte tento receptík vařit,nikdo vás nenutí;-)

hosta

25. 9. 2016 23:14

Vankova marie: Myslím, že podléháte zbytečně hysterii. Tahle variace na segedín oslovila, jak je vidět, více lidí a používat u jídla výrazy, které jste použila, je přinejmenším neslušné. Nikdo vám nebere váš názor, tak respektujte i ty ostatní. Za mne určitě bod a ráda zkusím, kombinace mletého masa a zelí se mi líbí. Vy klidně zůstaňte u bůčku;-)

mika59

25. 9. 2016 22:42

Vankova marie: Respektuji Váš názor, :yes::yes::yes: A taky vařím segedín z bůčku...: Ale od toho jsou ty recepty ne??? Každý ať si uvaří co má rád...:-D:-D:-D

Vankova marie

25. 9. 2016 22:37

mika59: asi proto že s egedinsky varim ráda. nedam na něj dopustit a rodina ho miluje.jinak nemám nic proti jiným receptu a ráda najdu i dobrou inspiraci a uvarim podle receptu ale Vy jste prostě pichla do živého. Alespoň pro mě. Beru to osobně pro sebe napsala jsem svůj názor a samozřejmě Vsem kdo si recept vyzkouší přeji ať jim chutná :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš z mletého masa segedínský guláš z mletého masa recepty z mleteho masa mleté maso recepty mlete maso segedin podle babicy perkelt z mletého masa maso na segedin segedínský z mletého masa mleté maso se zelím madarsko segedýn z mletého masa rozmělněné maso segedinsky gulas s mleteho masa segedin babicy segedín jednoduše mleté maso recept recept segedin perkert z mletého masa jak se cte segedin receptik na segetin

Suroviny: maso mleté mix, zelí kysané, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, mouka hladká, smetana zakysaná, kmín celý, pepř, sůl, cukr

TopRecepty.cz

"Segedín" z mletého masa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5zXR