Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 685 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,10 g |
Tuky | 19,82 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 416 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,19 g |
Sacharidy | 79,78 g |
Postup přípravy
Do hrnce dáme vodu, sůl, citronovou šťávu, celer a jen krátce, cca 5 minut, povaříme. Vodu slijeme, prsty zchladíme studenou vodou a dáme na papírovou utěrku okapat. Krok 2: V misce promícháme strouhanku, nastrouhaný sýr a šalvěj (použila jsem sušenou).
Celerové prsty obalujeme jako řízky a smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.
Podáváme s bramborou kaší nebo bramborami.
Zveřejněno 28. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerové prsty v sýrovém trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zYX
Moje poznámka
Celerové prsty v sýrovém trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zYX
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 53 minutami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s dírou
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 15 minutami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 3 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 3 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 3 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 3 hodinami
Zelná polévka s klobásou
coolbinsz před 3 hodinami
Špagety s mletým vepřovým masem
Tynaja před 3 hodinami
Pudingová bublanina z 1 vejce
Lucie Kuku před 4 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 4 hodinami
Tématické fráze:
patizon v sýrovém těstíčku,
celerové plátky v trojobalu,
celerové řizky v syrovém těstíčku recept,
celerový přeliv na maso
Suroviny:
celer,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
šťáva citronová,
šalvěj,
olej,
sůl
Komentáře (6)