Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 39 635 kJ / 9 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,18 g |
| Tuky | 999,27 g |
| Vláknina | 21,43 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 58,27 g |
Postup přípravy
Krok 1: Olej necháme zahřát na cca 100 st. C. Do něho nasypeme všechno koření. Prolisujeme 3 stroužky česneku a taktéž je přidáme do oleje. Olej se snažíme udržet na teplotě 100 st. C (+ -) po dobu cca 20 minut, aby chuť koření přešla do oleje. Necháme zchladnout na cca 30 st. C. Následně z pálivých papriček vymáčkneme nožem vnitřek a přidáme vše do oleje. Stejně tak i 10 kapek tabasca. Cibuli nakrájíme na kolečka.
Krok 2: Připravíme vhodnou sklenici a začneme nejdřív cibulí s trochou nálevu. Vložíme napůl rozkrojený Hermelín. Na něj dáme pár plátků ze zbylého česneku, jeden bobkový list z nálevu, kousek kapie, kolečko cibule a trošku nálevu. Přiklopíme horní půlkou Hermelínu. A dál opakujeme stejný postup. Vršek posledního kousku Hermelínu by měl být taktéž zalit nálevem. Zbytky cibule a kapii střídavě vkládáme dokola sklenice.
Krok 3: Sklenici uzavřeme a necháme vše uležet v chladničce nebo na „sedmém schůdku“ několik dní. Doporučuji alespoň 10 dnů.
Zveřejněno 29. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládaný Hermelín "Vypusťte Krakena"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9zj
Moje poznámka
Nakládaný Hermelín "Vypusťte Krakena"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9zj
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 7 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 7 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 9 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 7 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 8 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 9 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 9 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 9 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 9 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 9 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 10 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 10 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 10 hodinami
Tématické fráze:
nálev na nakladany hermelin,
nakládaný hermelín,
nakládaný hermelín recept,
nalev na hermelin,
recept na nakládaný hermelín,
nakládaný hermelín v nálevu,
nákladní hermelín,
nálev na nakládaný hermelín recept,
naklady hermelin,
nakládany hermelín v olivovem oleji,
nakládaný hermelín nálev,
nakládaný hermelín - postup,
naklady hermelín recept,
recept nakládaný hermelín,
naložený hermlín,
nakladany hrmelin v olivovem oleji,
plněný nakládaný hermelín,
postup na nakladany hermelin,
nakládaný hermelín postup,
hermelín recepty
Suroviny:
sýr hermelín,
olej olivový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
koření provensálské,
česnek,
cibule,
kapie,
tabasco
Komentáře (1)