Řepánky
Náplň do buchet se dá připravit i z cukrové řepy. Takzvané řepánky, pocházející z Polabí, jsou kynuté buchty, plněné směsí cukrové řepy a máku. Zajímavá kombinace chutí vám zajisté přijde k chuti a řepánky určitě nebude péct naposledy.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 125 kJ / 3 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,33 g |
Tuky | 91,46 g |
Vláknina | 36,90 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 717 mg |
Sůl | 1,61 g |
Sacharidy | 464,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to pochoutka a recept pochází od Kolína - dělávala to babička mého manžela, tak i já jsem se to naučila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2021 02:24
18. 11. 2017 10:05
23. 10. 2017 16:03
25. 11. 2015 15:29
29. 10. 2015 22:55
25. 10. 2013 08:18
24. 10. 2013 22:41
4. 10. 2013 10:35
21. 9. 2013 10:45
10. 11. 2012 19:06
10. 11. 2012 18:40
5. 10. 2012 15:25
13. 12. 2011 22:33
13. 12. 2011 22:28
12. 12. 2011 20:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 6 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 11 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 34 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 3 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 4 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 4 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 4 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 5 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 6 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty mrkvance jsou populární na Vysočině, ale jednoduše je upečete i doma, ať jste odkudkoli
Peciválky s mákem si zamilujete. Naše babičky je připravovaly z bramborového těsta a po upečení jen krátce spařily
Staročeské vdolky dostaly název podle pánve, v níž se dřív pekly. Víte, jak se správně dělají?
Další recepty
Tématické fráze: nápln do řepánku repanek řepánky z kynutého těsta řepánek recept cukrová řepa recepty řepánky z červené řepy cukrova repa recept řepánky z bramborového těsta buchty řepanky recepty z cukrové řepy nádivka do řepánku testo na repanky domácí řepánky náplň na řepánky cukrová řepa bílá řepa goldsaft řepanky s mákem řepa cukrovka kolínské řepánky
Suroviny: mléko, vejce, tuk hera, cukr, cukr vanilkový, sůl, mouka hladká, mouka polohrubá, kvasnice sušené, řepa cukrová, mák, cukr
Řepánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOP7
48 názorů