Suroviny
Porce: 2 až 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 744 kJ / 895 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,50 g |
| Tuky | 46,75 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 290 mg |
| Sodík | 282 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 19,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososový pstruh se smetanovou brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lW0j
Moje poznámka
Lososový pstruh se smetanovou brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lW0j
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 2 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 5 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 7 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 8 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 9 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 9 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 10 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 11 hodinami
Tématické fráze:
lososový pstruh pečený recept,
pstruh lososový recept,
pstruh lososový recepty,
lososový pstruh recepty,
pstruh lososový,
priloha k file pstruha,
priprava pstruha lososoveho,
recept lososový pstruh,
jak upravit pstruha lososov,
lososovy pstruh,
jak připravit pstruha lososového,
brokolice k lososovy,
jak pripravit lososovy pstruh,
lososový pstruh recept,
pstruh lososový - úprava,
steak z pstruha,
recepty s brokolicí a pstruhem,
co je pstruh lososový,
úprava pstruha lososového,
pstruh lososový pohlreich
Suroviny:
pstruh,
brokolice,
smetana kysaná,
olej,
sůl,
pepř,
vegeta
Komentáře (2)