Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí vlašáček

Hodnocení receptu je 5,0 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 6. 2009 20:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 433 kJ / 821 kcal
Bílkoviny46,58 g
Tuky52,87 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 2,78 g
Sůl6,50 g
Sacharidy37,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělávám na vánoce,nebo na nějaké větší oslavy.Je to opravdu mňamka!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mardosa mardosa

18. 2. 2013 21:13

Ondrej Kolesár:Gothaj je měkký salám ...... a mouka je v salátu pořád a pořád bude ......:-D

Ondrej Kolesár

18. 2. 2013 21:11

Mám pocit, že chýba aspoň polovica prípravy receptu, hoci niektorí ho vychvaľujú. Čo a kedy sa robí so syrom (Gothaj je asi syr?), s uhorkami, s cibuľou a hrachom?
Príprava je popísaná až od majonézy.
A múka v majonézovom šaláte? Tá patrí skôr do halušiek. Nikdy vo Vlašskom šaláte múka nebola!

Lůca

18. 2. 2013 20:50

Vynikající!!!! Už jsem rozdala recept po rodině! :-p;-)

mardosa mardosa

19. 12. 2012 06:27

Reny2: Já vás chápu......přesně tak 100 lidí = 100 chutí.Ale tento je opravdu výborný,ta mouka se uvaří,vznikne z toho kaše,kterou se nastavují saláty ve výrobnách..akorát že oni mají instantní.
Ale samozřejmně,že je na každém,co si udělá.Přeji krásné vánoce :-K:-K

Reny2

19. 12. 2012 03:14

Hledala jsem nejaky recept na vlasak...tento mne prekvapil tou kasi....no nevim,ze bych kdy neco podobneho jedla,protoze takovy postup slysim poprve....netvrdim ze to musi byt spatne,ale mouku do salatu bych asi nedala uz jen proto,ze se bile mouce vyhybam....je mi po ni ponekud tezko...totez plati i o majoneze...jak se rika 1000 lidi 1000 chuti...a pokud vim,do vlasaku se dava i mrkev...takze secteno a podtrzeno > nehanim,ale taky nechvalim...

Dana

1. 4. 2012 18:16

Tento recept mám,je opravdu skvělý!!!Nemá chybu!Dávám bodíky.Zrovna ho mám v plánu udělat na Velikonoce.Všem doporučuji.:-p

mardosa mardosa

31. 12. 2011 15:25

Jééééé,moc děkujiiiiii za krásný komentáře.Salátek dělám pravidelně na jakoukoliv oslavu a vždy ho návštěva konzumuje s velkou chválou .:-K:-K:-K:-K

od trouby

31. 12. 2011 14:07

Ze všech možných salátů jsem si vybral ke zhotovení právě tento.
Nevím proč. Po mléčných kaších všeho druhu totiž již od 1. roku věku nezadržitelně zvracím.V tomto případě se nejen tak nestalo, ale ještě se mi po ochutnání salátu, odemkly hluboko zasunuté, chuťové vzpomínky, na dnes už nevídané lahůdky. Jsou to vzpomínky z dávných dob: Kdy bylo nebylo. Jídlo se dělalo i pro výbornou chuť a ne aby se jen šidilo.
Zkrátka dobrota + bod a potěšení na mé straně.

janatka janatka

3. 1. 2011 09:45

Teda Martino ,já se hodně polekala té kaše:-S,nikdy jsem takto salát nepřipravovala,zdálo se mi to trošku divné kaše do salátu,ale šla jsem do toho s tím ,že se má zkusit vše jednou poprvé.Byla jsem překvapená opravdu moc mile a po chuťové stránce skvěléééé:-p.Hrášek jsem měla jen mražený,tak jsem ho spařila vařící vodou a přidala do salátu.Byl na silvestra na chlebíčkách.Skvělé a doporučuji.Pochutnali jsem si všichni.:yes:

petdoly

4. 12. 2010 21:47

salát je naprosto dokonalý, všem moc chutnal a měla jsem ho z té dávky 2kg, takže na vánoce do br. salátu a ještě zbyde určitě na chlebíčky, posílám bodík:yes: a těším se na další dobroty:-K

Bibinka Bibinka

28. 6. 2010 16:47

Mardoso, salátek je dobrý-dělala jsem ho tak poprvé a MOC mi tam chyběly brambory, tak jsem 2 uvařila a studené je tam nastrouhala a bylo to skvělý:-! Dávám ti 4.bod:yes:

panvicka

19. 7. 2009 19:28

Já dělám tento salát už hodně dlouho, úplně podle stejného receptu, je strašně moc dobrý:-p, jen se jmenuje pařížský salát- možná právě proto, že tam nejsou žádné brambory.:-)

Věrka.

19. 7. 2009 18:01

Já kaši nedávám, ale dávám buď zakysanou smetanu, nebo bílý jogurt.:-))

mardosa mardosa

14. 7. 2009 12:32

Není tam žádný brambor a je to lehoučký....:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

14. 7. 2009 07:03

Martino . Já zírám. On tam není ani jeden brambor ?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí vlašský salát na chlebíčky vlassky salat na chlebicky domácí gothaj pařížský salát na chlebíčky domácí vlašák na chlebíčky domaci vlašsky salat vlašský salát domácí vlašský salát na chlebíčky recept recept na domácí vlašský salát domaci salat na chlebičky domácí vlašáček vlašák na chlebíčky domácí gothaj recepty domácí gothaj recept domaci vlasak domací pařížský salát na chlebíčky vlašský salát za komunismu vlašák salát saláty na chlebíčky domáci pařížsky salat

Suroviny: salám gothaj, okurka čerstvá, cibule, hrášek sterilovaný, majolka, hořčice, sůl, pepř, mléko, mouka polohrubá

TopRecepty.cz

Domácí vlašáček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7628