Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 132 kJ / 2 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,72 g |
Tuky | 154,24 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 536 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 313,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocné řezy se želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNr8
Moje poznámka
Ovocné řezy se želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNr8
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 14 minutami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 23 minutami
Okurky nakladačky
Luigi před 1 hodinou
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 2 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 3 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 3 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 4 hodinami
Báječný perník
Diviska87 před 5 hodinami
Tématické fráze:
ovocne rezy se zelatinou,
řezy s ovocem a želatinou,
ovocne rezy s zelatinou,
ovocný řez se zelatinou,
ovocné řezy se želatinou recept,
ovocný rez s zelatinou,
řezy se želatinou,
řezy s želatinou,
ovocný řez s želatinou recept,
rez s ovocem a zelatinou,
ovocný želatinový řez,
ovocná želatina,
piškotové řezy s ovocem a želatinou,
ovocné řezy s tvarohem a želatinou,
ovocné řezy,
řezy ovocné,
rezy ze zelatinou,
rezy z zelatinou,
ovocne řezy se šlehačkou a želatinou,
řez se zelatinou
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
kokos,
olej,
voda,
vejce,
prášek do pečiva,
želatina,
cukr krupice
Komentáře (1)