Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 132 kJ / 2 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,72 g |
Tuky | 154,24 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 536 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 313,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocné řezy se želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNr8
Moje poznámka
Ovocné řezy se želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNr8
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 16 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 19 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 minutami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 21 minutami
Zelná polévka
Kajkajak před 57 minutami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 1 hodinou
Residential Properties
ResidentialProperties před 1 hodinou
Katův šleh po mém
Adams-alena před 1 hodinou
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 1 hodinou
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 2 hodinami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 2 hodinami
Surimi salát
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
ovocne rezy se zelatinou,
řezy s ovocem a želatinou,
ovocne rezy s zelatinou,
ovocný řez se zelatinou,
ovocné řezy se želatinou recept,
ovocný rez s zelatinou,
řezy se želatinou,
řezy s želatinou,
ovocný řez s želatinou recept,
rez s ovocem a zelatinou,
ovocný želatinový řez,
ovocná želatina,
piškotové řezy s ovocem a želatinou,
ovocné řezy s tvarohem a želatinou,
ovocné řezy,
řezy ovocné,
rezy ze zelatinou,
rezy z zelatinou,
ovocne řezy se šlehačkou a želatinou,
řez se zelatinou
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
kokos,
olej,
voda,
vejce,
prášek do pečiva,
želatina,
cukr krupice
Komentáře (1)