Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,40 g |
Tuky | 62,11 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 33,75 g |
Postup přípravy
Použití je velmi široké. Je ideální na těstoviny, k pečenému masu, k zelenině, při grilování .......
Zveřejněno 15. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vZP
Moje poznámka
Květáková omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vZP
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 3 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 22 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 2 minutami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 14 minutami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 19 minutami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 20 minutami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 28 minutami
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 2 hodinami
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 6 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 6 hodinami
Tématické fráze:
květáková omáčka,
květáková omáčka na těstoviny,
omačka z květaku,
květákova omáčka recept,
testoviny s kvetakovou omáčkou,
omáčka z květáku na na těstoviny,
omacka květák recepty,
recept květaková omáčka,
kverakovaomacka,
kvetakova omacka se zeleninou,
omáčka květáková,
kvetakova omacka se sýrem,
kjetakova omáčka recept,
květáková smetanová omacka,
květáková omáčka s těstovinami,
květakova omáčka s lahůdkovym droždím,
květaková omáčka,
květáková omáčka a
Suroviny:
květák,
česnek,
droždí lahůdkové,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (2)