Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 007 kJ / 958 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,73 g |
| Tuky | 45,38 g |
| Vláknina | 9,95 g |
| Cholesterol | 509 mg |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehaná a jemná kuřecí sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxo5
Moje poznámka
Šlehaná a jemná kuřecí sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxo5
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 5 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 5 hodinami
Tématické fráze:
šlehaná sekaná recept,
kuřecí sekaná,
slehana sekana,
kuřecí sekaná recepty,
jemna sekana,
kuřecí sekaná recept,
recept na šlehanou sekanou,
sekaná recept,
šlehaná sekaná pečení,
recepty ze slehane sekane,
jemná sekana recept,
domácí šlehaná sekaná,
šlehaná sekaná doba peceni,
nejlepší kuřecí sekaná,
domaci slehana sekaná recept,
sekaná z mletého kuřecího masa,
sekana z kuřecího z mletého masa,
domaci slehana sekana-recept,
kuřecí jarní sekaná,
kuře recepty
Suroviny:
maso kuřecí mleté,
smetana na vaření,
vejce,
česnek,
pepř,
majoránka,
solamyl,
houby,
cibulka jarní,
kmín celý,
voda,
olej
Komentáře (14)
No, rcp je dost nešťastně psaný...
Alobal je asi proto, že aby se maso nevařilo ve vodě.
"Vzniklou šťávu z alobalu nalijeme zpět k sekané do pekáčku."