Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 013 kJ / 2 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,28 g |
Tuky | 67,13 g |
Vláknina | 12,72 g |
Cholesterol | 424 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 379,64 g |
Postup přípravy
Před třetím, posledním kynutím vytáhneme háky (lehce je podebereme vidličkou, nadzdvihneme a druhou rukou vytáhneme) a rukou, namočenou ve studené vodě těsto ve formě urovnáme.
Pečeme pouze 35 minut. Krok 2: Chlebík pečeme opravdu jen 35 (max.37!) minut, po vytažení formy z pekárny ho v ní ještě asi 5 minut necháme odpočinout a teprve pak opatrně vyklepneme – je měkounký, chládnutím zpevní.
Zveřejněno 14. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladký snídaňový chlebík z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gq8l
Moje poznámka
Sladký snídaňový chlebík z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gq8l
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 18 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 19 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 2 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 9 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 49 minutami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 55 minutami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 56 minutami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 1 hodinou
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 1 hodinou
Tématické fráze:
návod na chleba z z domácí pekárny,
sladký chlebík v pekárně,
sladké recepty z dp,
sladký chleb z dp
Suroviny:
voda,
vejce,
cukr,
šťáva citronová,
máslo,
mléko sušené,
mouka hladká,
sůl,
droždí
Komentáře (2)