Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 031 kJ / 725 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,67 g |
| Tuky | 52,07 g |
| Vláknina | 2,26 g |
| Cholesterol | 442 mg |
| Sodík | 205 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 12,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mlíčí namočíme na hodinu do mléka. Taktéž housku namočíme do mléka.
Krok 2: Mlíčí nasekáme nadrobno, smícháme s vymačkanou houskou, vejcem, rozdrceným česnekem, solí, moukou, majoránkou a nasekanou petrželovou natí.
Krok 3: Tvoříme kuličky, které obalujeme ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji. Pokud je směs řídká, zahustíme ji trochou strouhanky.
Zveřejněno 14. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krokety z mlíčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lyXJ
Moje poznámka
Krokety z mlíčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lyXJ
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 11 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
hliboka před 11 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 51 minutami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 56 minutami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 1 hodinou
Koka sušenky
habis před 2 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 3 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 3 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 3 hodinami
Tématické fráze:
kapří krokety recept,
zpracováni mlíčí,
kapři krokety s mliči,
kapři mliči krokety,
kapří mlíčí s vajickem,
recepty z mlíčí
Suroviny:
kapr,
olej,
houska,
vejce,
česnek,
sůl,
majoránka,
nať petrželová,
mouka hladká,
houska,
strouhanka
Komentáře (4)