Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, mírně osolíme, opepříme a potřeme lehce hořčicí.
Krok 2: Na každý plátek dáme kousek nivy, zabalíme jako španělský ptáček a sepneme párátky.
Krok 3: Dáme do vymaštěného pekáčku a pečeme asi 45 minut v troubě asi na 180°C. Občas lehce podlijeme vodou.
Zveřejněno 28. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smradlavé maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jOq
Moje poznámka
Smradlavé maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jOq
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 16 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Merylas před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 3 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 18 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 19 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 21 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 23 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 23 hodinami
Tématické fráze:
beraní žlázy,
maso smrdí,
kuřecí maso smrdí,
kdyz maso smrdi,
když smrdí maso,
beraní maso,
beraní žlázy recept,
nasmradle maso,
co se smradlavým masem,
smradlavé kuřecí maso,
vepřové maso smrdí,
smrdí maso,
jak naporcovat prase,
recept na berani zlazy,
když smrdí kuřecí maso,
co s masem když smrdí,
maso z berana,
mail masamaso.com loc:cz,
když kuřecí maso smrdí,
smradlavého masa
Suroviny:
kýta vepřová,
sýr niva,
sůl,
pepř,
olej,
hořčice dijonská
Komentáře (14)
Receptík se mi líbí, mě Niva spíše voní, ale třeba synovi moc ne