Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 952 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,10 g |
| Tuky | 26,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 409 mg |
| Sodík | 865 mg |
| Sůl | 2,18 g |
| Sacharidy | 1,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa s exotickým ovocem (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ql15
Moje poznámka
Kuřecí prsa s exotickým ovocem (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ql15
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 5 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 1 hodinou
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 2 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 2 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 4 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 5 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 6 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
kaki s kuřecím masem,
kureci maso s ovocem,
kuřecíprsa s ovocem,
kuřecí s kaki,
kuřecí prsa recept,
kureci prsa s ovoce,
kuřecí na z kaki,
kureci prsa na kaki,
kuřeci a z kaki,
recepty s exotickým ovocem,
kuřecí prsa na ovoci,
kaki a kureci,
kureci prsa na mandarinky,
kureci prsa na mandarinky,
maso z ovocem,
kuřecí prsa s kaki
Suroviny:
prsa kuřecí,
kaki,
mandarinky,
brusinky zavařené,
sůl,
pepř,
parmazán
Komentáře (8)
Už vás čtu jenom z čiré zvědavosti...
Vy zde podrobujete tortuře evidentně nedozrálé kaki, jehož konzistence se blíží spíše cukrové řepě
Griluji kdeco, tak jsem tedy poprvé zkusil opražit i naměsíčkované mandarinky...
Proč se to tak dělá?
Pravda, MĚKKÁ dužina ještě poněkud změkla, zato ale slupečky ztuhly a zhořkly (hořkost mi nevadí).
Pokud se to ad. 3 postupu ještě vaří, nestačilo by to i bez opékáni předem?
No, "Éto váše děěělo", že