Suroviny
Porce: dle velikosti sklenic
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 668 kJ / 638 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,16 g |
Tuky | 3,59 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 134,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný / hruškový pohár
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GJXy
Moje poznámka
Jablečný / hruškový pohár
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GJXy
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 12 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 33 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 41 minutami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 1 hodinou
Brokolice s Nivou
Dede. před 1 hodinou
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 2 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 2 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 3 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 4 hodinami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 5 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 6 hodinami
Tématické fráze:
jablecny pohar,
podušená jablka,
vanocni jablecny pohár,
pohár s jablky,
desert s jablky z lotus sušenek,
pohar s jablky a mascarpone,
jablečné pyré na pohar,
hrušky sušenky lotus,
podušená jablka do sklenic,
jablecny hruskovy kompot lotus,
jablecny kompot do misky,
pohar s lotus susenky,
jablečné poháry,
pohár s hruškami
Suroviny:
jablko,
cukr krupice,
pudink vanilkový,
šťáva citronová,
skořice,
voda,
sušenky,
šlehačka
Komentáře (2)