Hruškové nebo jablkové poháry s tvarohem a perníčky
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 4 047 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,64 g |
Tuky | 45,63 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 130,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Orientační počet pohárů je 4 až 5.
Množství surovin je možné brát pouze jako orientační a všechno se může dát podle potřeby a chuti. To platí i o množství cukru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2022 14:23
Marie Svarcova: Děkuji. Mám vlastní ovoce, tak se ho snažím upotřebit. A občas je chuť i na něco studeného, nejen pečeného.
29. 10. 2022 08:33
výborná kombinace chutí
30. 12. 2021 17:16
7. 12. 2020 18:29
srettka: Taky bych řekla Mám na mysli tu kombinaci. Taky mně to chutná a v období Vánoc dělávám častěji.
7. 12. 2020 11:00
Tak na tuhle kombinaci slyším jablíčka, hruštičky a perníková příchuť tohle je tutovka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 58 minutami
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 5 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 18 minutami
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 21 minutami
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 26 minutami
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 29 minutami
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 1 hodinou
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Bedýnky s druhojakostní zeleninou a ovocem se stávají stále oblíbenějšími. Pokud je zvládneme rychle spotřebovat, vyplatí se
Jak uskladnit a zpracovat hrušky. Mají pestré využití - od moučníků po pálenku
Dezert Hruška krásná Helena vznikl kdysi ve Francii z tajné lásky k operetní pěvkyni
Další recepty
Suroviny: hruška, šťáva citronová, cukr krupice, skořice celá, voda, perníčky, tvaroh měkký, cukr moučkový, smetana ke šlehání, skořice mletá, ovoce, máta, zdobení cukrářské
Hruškové nebo jablkové poháry s tvarohem a perníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGR1
5 názorů