Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pórkový salát s játrovým sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

29. 1. 2018 10:24

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie7 108 kJ / 1 699 kcal
Bílkoviny73,05 g
Tuky61,05 g
Vláknina21,35 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,92 g
Sůl7,00 g
Sacharidy203,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hospodyne

31. 1. 2018 15:38

Eja57: zkuste se poptat v řeznictví, kde dělají vlastní výrobu. Z hypermarketů je to děs a hrůza, fakt škoda peněz.

mata3636 mata3636

31. 1. 2018 09:26

Eja57: pečeňový syr sa dá na Slovensku kúpiť skoro v každom obchode, kde majú pultový predaj mäsových výrobkov. je to taká tehlička v alobale, kupuje sa "na váhu". voľakedy bol dobrý, mäkký, dal sa natrieť ako paštéta. teraz je to tvrdá tehla bez chuti

Eja57 Eja57

30. 1. 2018 20:12

tejaja: tak zdroj játrového sýra je zřejmě nedůležitý, na rozdíl od debaty s Casino.. děkuji
Možná by bylo lepší debatovat o receptu....

tejaja tejaja

30. 1. 2018 19:31

casino: :-D:-D:-D Vy ma nepoznáte. nemám problém zjesť na posedenie 1 l zmrzliny. :-D Ale toto bude na 5x po 6 zmrzlín a u nás v AIDE ich dávajú teda poriadne. Ja vám to odfotím, keď pôjdem. ;-)

casino casino

30. 1. 2018 18:55

tejaja:
30 zmrzlin?:-O
No nazdar...:-)
Asi vám budu dlouho ležet v žaludku...:-D
("Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody") ;-)

Eja57 Eja57

30. 1. 2018 18:25

tejaja: mne bys spíš zajímal zdroj toho "játrového sýra", vypadá docela dobře - kde prosím zakoupeno?

tejaja tejaja

30. 1. 2018 16:53

casino: Som rada, že ste sa ozvali. :yes::yes::yes:Včera som sa stavila, že sa ozvete, o 30 znrzlín :-D:-D:yes: Viete, ako sa budem mať suprovo ? To mám na 5x zmrzlinu. Ďakujem vám. ;-)
A teraz vážne, som jedna z nie vysokého počtu ľudí, ktorí zdroj uvádzajú, práve vy ste si to mohli všimnúť. Vzhľadom k tomu, že ten recept som objavila po dlhej dobe, skutočne si nepamätám, kde som ho vzala. A vymýšľať si nebudem ;-)

Eja57 Eja57

30. 1. 2018 10:39

Ctěné Casino, račte si všimnout, že autorka si zdroj nepamatuje, resp. jen matně....
Nicméně si myslím, že by bylo možno recepis použít tak před dvaceti lety nebo ještě dříve, kdy byl játrový sýr občas i docela poživatelný...
<3

casino casino

30. 1. 2018 10:11

tejaja:
No, než se tu ex post vyviňovat z tvorby rcp, tak by bylo dostačující u rcp uvést zdroj rcp, že ;-)

tejaja tejaja

30. 1. 2018 08:43

hospodyne: Ďakujem za komentár. ;-) Viem, že tento recept je zvláštnou kombináciou, ale nápad nie je bohužiaľ z mojej hlavy;-) Je to recept z jednej knihy šalátov, ktorej názov som zabudla. Našla som ju v Martinuse (kníhkupectvo). Pečeňový syr som kúpila po rokoch kvôli nemu, inak takéto veci nekupujem. :-K Kombinácia je to na pohľad zvláštna, ale chuťovo nie zlá. Ďakujem ti za slušne napísaný komentár, cením si toho. :-K;-)

hospodyne

29. 1. 2018 22:07

:-(( promiňte, ale to už jsou recepty " cokoliv s čímkoliv"

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: porkový salát recept pórkový salát

Suroviny: pórek, kukuřice, sýr, olej olivový, pažitka, sůl, pepř, ocet vinný bílý, cukr

TopRecepty.cz

Pórkový salát s játrovým sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BAmW