Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové knedlíky s klobásou

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie197 537 kJ /
47 213 kcal
Bílkoviny1 440,26 g
Tuky372,70 g
Vláknina709,75 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 102,49 g
Sůl247,18 g
Sacharidy9 169,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory nastrouháme na jemno. Klobásu nastrouháme nebo nakrájíme na hodně drobno. Přidáme sůl, vejce, petrželku, cibuli a prášek. Krok 2: Vše promícháme a přidáváme rohlíky. Necháme chvíli uležet, aby rohlíky nasákly vodu a těsto se zpevní. Krok 3: Tvarujeme kulaté knedlíčky, které obalíme v hrubé mouce. Tu jakoby pevně přitlačíme a potom je v mouce ještě lehce obalíme. Krok 4: Knedlíky vhazujeme do vroucí osolené vody a vaříme cca 12-15 minut. Podáváme se špenátem, zelím, nebo k omáčce. Já jsem zvolila restované žampiony a salát.

Zveřejněno 13. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové knedlíky s klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qq30

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové knedlíky s klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qq30

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

takseptam: Podle velikosti..8-10 :-)

Kolik jich, prosím, z uvedeného množství je?

:yes::yes::yes: brzy vyzkouším...

:yes::yes::-K

Moc pěkné :yes:

...vyzkouším určitě....:-)

Tématické fráze:
bramborovy knedlik s klobasou, bramborové knedlíky s klobásou, klobása v bramborové knedllku, knedlík s vejci a klobásou, klobása s knedlíkem, bramborové knedlíky s s klobásou, bramborovy knedlik klobasa, bramborové knedlíky s, bramborové knedlíky ze syrových brambor s klobásou

Suroviny:
brambory, klobása šunková, rohlík, vejce, cibule sušená, kypřící prášek, sůl, petrželka zelená, mouka hrubá

Přidat fotografie receptu