Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Indická pánev ze zeleného kari

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

19. 2. 2018 08:16

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 156 kJ / 754 kcal
Bílkoviny148,93 g
Tuky7,30 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 356 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy15,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s rýží, nejlépe s thajskou jasmínovou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dzamba

19. 2. 2018 12:43

Děkuji za upozornění, hned jsem napravila ????
Určitě se maso nemusí vyndavat, já to takto dělám jen pro to, že mi poté připadá maso šťavnatější, zvlášť, když je dělané ze stehenních řízků.

Alzbetina Prk.

19. 2. 2018 12:25

Chybí Vám v postupu, kdy přidat tu kari pastu. Ale já bych osobně osmažila jarní cibulku s kari pastou a do toho pak přidala rovnou maso, pak ostatní zeleninu a nakonec kokosové mléko. Žádné opékání napřed a vyndavání :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kari panev zelene kari recept indické kari recept indicka panev indická slepice na kari

Suroviny: maso kuřecí, pasta kari zelená, olej olivový, mléko kokosové, pórek, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, žampióny, lusky fazolové mražené, zelí čínské pak choi, ústřicová omáčka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Indická pánev ze zeleného kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1ORV