Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 431 kJ / 3 210 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,06 g |
| Tuky | 138,58 g |
| Vláknina | 11,73 g |
| Cholesterol | 887 mg |
| Sodík | 682 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 363,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžový nákyp s tvarohem a ovocem (bez cukru, rýže z parního hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zx7R
Moje poznámka
Rýžový nákyp s tvarohem a ovocem (bez cukru, rýže z parního hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zx7R
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 8 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 10 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 11 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 27 minutami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 3 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 3 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 3 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 4 hodinami
Tématické fráze:
rýžový nákyp ze zbytků rýže,
tvarohový s ovocem,
rýžový nákyp s ovocem recept,
rýžový nákyp s mraženého ovoce,
rýžový nákyp s drobenkou,
zbytek ryze,
sirup z parniho hrnce,
tvaroh do ryzoveho nakypu,
ovocny sirup na rýžový nákyp,
rýžové nákypy různé,
rýžový nákyp s tvarohem a jablky,
ryze na sussi,
rýžový tunel
Suroviny:
rýže hnědá,
mléko,
sirup rýžový,
skořice,
máslo,
vejce,
sirup datlový,
kůra citronová,
tvaroh,
sirup datlový,
ovoce,
máslo
Komentáře (1)