Pikantní marinovaný bůček
Bůček není zrovna prototypem zdravého stravování, kromě masa obsahuje i dost tuku, ale právě ten dělá skvělou chuť. V pikantní marinádě s chilli a pomalu pečený je výborným obědem, večeří, nebo pohoštěním pro přátele.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 047 kJ / 1 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,84 g |
Tuky | 173,65 g |
Vláknina | 3,70 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 4,51 g |
Sacharidy | 13,54 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2024 20:19
18. 2. 2024 19:46
31. 3. 2023 19:01
Peču na 175 ° 30 min. a otočím, přidám trošku vody, pak 150° dalších 30 min. a stále odkryté. Ke konci ještě troškou vody. Je to fantastické
20. 3. 2023 09:51
12. 2. 2022 23:26
10. 2. 2022 09:23
30. 8. 2019 17:24
28. 3. 2018 08:37
18. 3. 2018 17:05
18. 3. 2018 17:00
18. 3. 2018 16:51
18. 3. 2018 16:51
18. 3. 2018 13:48
18. 3. 2018 13:44
17. 3. 2018 12:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Jídla na chlapská kamarádská setkání i "pánské jízdy". Nejlepší pálivé recepty
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: marinovany bucek pikantní bucek bucek recepty recepty na marinovaný bůček bůček recept bůček z božského pekáčku buček marinovany marinování bůčku bůček pikantní pečený bůček marinovaný pečený bůček marinovaný buček recept marinované bučkové plátky marinovany búček recept na pikantní bůček pečený marinovaný bůček marinované bůček pikantni buckove plátky marinovany grilovany bucek marinovaný uzený bůček
Suroviny: bůček bez kosti, sůl, pepř, olej, omáčka chilli sladká, hořčice pikantní, šťáva citronová, omáčka sojová, česnek, pasta chilli, paprika sušená sladká
Pikantní marinovaný bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JMvP
26 názorů